smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Planul Total Domination

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o crestere importanta in ultimii ani iar acum isi doresc sa fie numarul 1 pe piata.

Solicită o propunere

Planul Total Domination este pentru tine daca:

 • Vrei sa apari peste tot
 • Vrei sa fii numarul 1 pe piata
 • Vrei sa cresti preturile
 • Ai investit mult in amenajarea clinicii
 • Ai investit in cele mai bune tehnologii
 • Vrei sa atragi pacienti rapid si usor
 • Vrei sa ai cele mai bune prezentari de servicii

Daca te regasesti in aceste afirmatii, atunci aplica acum:

Solicită o propunere

Iata ce include Planul Total Domination

Postari branduite

Echipa MarketDent va posta saptamanal pe pagina de facebook a cabinetului tau si iti va trimite pe email idei si sugestii de imbunatatire a postarilor.

Administrare FBAds

De acum, toate reclamele tale vor ajunge la publicul tau tinta. Facem asta prin retargetarea pacientilor care ti-au vizitat site-ul sau prin targetarea pacientilor interesati.

Pagini de vanzare

Pacientii nu vor doar servicii stomatologice, ei vor sa stie ca fac alegerea cea mai buna atunci cand vin la cabinetul tau. Pentru asta folosim paginile de vanzare.

Materiale printate

Te ajutam sa atragi mai multi pacienti prin intermediul materialelor printate. Lunar vei primi un pachet de la noi cu materiale personalizate si instructiuni necesare.

Analiza Pietei

Este important sa cunosti miscarile din piata si nevoile clientilor. Ele sunt in continua dezvoltare iar noi iti vom furniza un raport detaliat si util in luarea deciziilor.

Branding

Brandul ofera pacientilor justificarea pentru care ar trebui sa aleaga un anumit cabinet. In aceasta faza stabilim misiunea, sloganul, promisiunea de valoare si mesajele de marketing.

Newsletter

Cabinetul tau are mereu noutati pe care vrei sa le impartaseasca cu abonatii. Aici vom crea email-uri cu un design deosebit si cu mesaje care ii incurajeaza sa rezerve o consultatie.

Automatizare

Pacientii tai isi doresc atentie. Prin automatizare reusesti sa comunici prin email, reclame si sms DOAR atunci cand ei sunt interesati si ti-au vizitat site-ul.

Adwords

Pacientii activi sunt cei care cauta in Google. La MarketDent iti furnizam lista completa de cuvinte cheie folosita de pacienti si astfel iti afisam reclama doar lor.

SEO

Este important sa fii prezent in Google pentru cat mai multe cuvinte cheie. MarketDent ofera intreaga lista de cuvinte cheie si te aduce pe prima pagina in Google.

Info pacienti

De regula, pacientii nu iau decizia imediat atunci cand vine vorba de un tratament costisitor. De aceea, MarketDent le furnizeaza toate materialele utile care ii ajuta sa ia decizia.

Blogging

Continutul este rege din multiple motive. De la beneficii SEO pana la captare pacienti noi. MarketDent scrie regulat articole care raspund la intrebarile pacientilor.

Refresh Website

Website-ul este imaginea clinicii. MarketDent face propuneri pe parte de design si reface continutul cat mai atractiv. Optional se poate apela la refacerea site-ului.

Instruire personal

Sunt multe lucruri care pot fi imbunatatite la clinica pentru a creste numarul de pacienti si recomandari. De aceea, un expert MarketDent se va ocupa de instruirea personalului tau.

Total Domination

Planul Total Domination vine cu o strategie personalizata menita sa te aduca pe primul loc.

Ce rezultate obtii cu Planul Total Domination

Acest un plan este conceput pentru dominare totala. Pe langa rezultatele mentionate la Planul Play Bigger mai obtii:

Clinica este prezenta peste tot

Pacientii sunt mai bine informati

Obtii o imagine de top

Personalul este mai bine pregatit

Ce aduce in plus Planul Total Domination

Realizarea unei strategii de vizibilitate

Este important sa fii prezent acolo unde sunt si pacientii. In acest sens realizam materiale si strategii de promovare care sa te pozitioneze in top.


Facem asta prin:
 • Materiale informationale pentru tratamentul de interes
 • Articole utile pentru pacienti
 • Prezenta prin actiuni organice si platite

Construirea unei imagini de top

Pentru dominare totala clinica ta trebuie sa inceapa cu o imagine de top. De la materialele printate pana la cele online, de la design si pana la mesaj, clinica trebuie sa isi afirme pozitia de top.


Construim o imagine de top prin:
 • Strategii de comunicare si pozitionare
 • Materiale cu mesaje si design de top
 • Folosirea unei tonalitati potrivite pentru clinica ta

Instruirea personalului pentru rezultate

Personalul de la receptie nu trebuie neglijat. Cu instruirea potrivita el poate obtine de la pacient marturii, recomandari, feedback, etc. Un expert MarketDent va instrui personalul tau pentru aceste rezultate.


Instruirea personalului include:
 • Abordari telefonice
 • Abordari pentru solicitare marturii, feedback, recomandari
 • Scripturi pentru abordari B2B

Strategie pentru Dominare totala

Nu ne oprim pana nu aducem clinica ta in top. Facem asta prin intelegerea pozitiei actuale si dorintele tale. Venim cu strategii unice, potrivite clinicii tale. Actionam cu entuziasm si incredere.


Atragem pacientii ideali prin:
 • Retargetare inteligenta pe mai multe canale
 • Pozitionare potrivita
 • Sistem eficient de recomandari