Prima solutie de Call Center pentru Dentisti

By MarketDent

Solicita oferta

Noi sunam pacientii iar tu ii tratezi.

Stomatologia merita mai multa atentie si dedicare. De aceea, Dentist Call se adreseaza cabinetelor stomatologice care vor sa creasca numarul de pacienti si sa ii mentina pe cei actuali.

Serviciul Dentist Call este mult mai eficient decat orice ai incercat, deoarece personalul nostru este dedicat in contactarea pacientilor pe care ti-i doresti.

Dupa ce apelezi la unul din serviciile de mai jos, nu iti mai ramane decat sa tratezi pacientii. De restul ne ocupam noi.

Serviciile noastre de Call Center Stomatologic

1

Contactare pacienti din promovare

In medie, pentru un cabinet stomatologic obisnuit, peste 100 de pacienti aplica lunar in campaniile de promovare sau scriu pe Facebook, Instagram sau Google My Business Chat. Problema este ca nu are cine sa le scrie sau sa ii sune pentru a-i programa. Iar daca totusi se ocupa cineva, ii contacteaza prea tarziu, cand ei si-au facut deja programare in alta parte.

Prin serviciul Dentist Call poti delega aceasta sarcina cu incredere. Astfel nu vei mai pierde niciun pacient!

Solicita oferta

2

Abonamente/oferte stomatologice pentru companii

Contactarea companiilor reprezinta o mare oportunitate pentru orice cabinet stomatologic.

Solutia noastra este fie de "contactare la suprafata" (contactare a unei baze de date cu mii de companii) fie de "contactare in adancime" (contactare repetata a aceleasi baze de date cu multiple optiuni de comunicare - apel telefonic, email, sms, posta)

3

Reactivare pacienti vechi

Contactam pacientii vechi dupa un script telefonic prietenos si ii incurajam sa rezerve o noua programare. Tot in acest pas putem colecta si feedback-ul pacientilor.

Ca serviciu extra, putem crea campanii de retargetare a pacientilor vechi pe Facebook, Instagram sau Google.

Probabil ai intrebari...

Este scump acest serviciu?

NU. Este surprinzator mult mai ieftin decat daca ai angaja pe cineva. In plus este mult mai eficient. Echipa Dentist Call este trainuita sa faca doar asta, generandu-ti tie cele mai bune rezultate posibile.

Ce impact va avea asupra pacientilor mei?

Personalul Dentist Call se va prezenta ca fiind din partea cabinetului tau stomatologic si va furniza toate informatiile utile precum adresa sau medicul care ii va trata.

Cum pot observa ca se suna pentru mine?

Utilizam aplicatii si softuri de top. Astfel iti putem furniza rapoarte precum si inregistrari ale apelurilor telefonice. Intotdeauna vei putea evalua activitatea noastra pentru a te asigura ca faci o investitie buna.

La ce rezultate pot sa ma astept?

Serviciul Dentist Call a fost deja testat pentru zeci de cabinete stomatologice iar medicii ne-au comunicat ca rezultatele au fost mult mai bune cand am sunat noi. Pentru estimari, solicita oferta!

Esti pregatit sa incepi?

Dentist Call este serviciul de care ai nevoie pentru a te asigura ca cineva vorbeste cu pacientii sau potentialii pacienti cat timp tu lucrezi. Acceseaza acum formularul si solicita o oferta: