smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Propsuri

 

Descrierea Proiectului

 

Pacientul este atat de incantat de rezultatul final, incat suntem siguri ca la iesirea din clinica, primul lucru pe care il face, va fi un selfie. Toata lumea trebuie sa vada schimbarea si stralucirea zambetului sau.

 

Tocmai de aceea, te sfatuim sa urmezi pasii de mai jos:

 

PASUL 1: Tuturor ne plac surprizele. Propune-i pacientului tau sa isi aleaga unul dintre props-urile trimise, fara sa ii spui despre ce este vorba.

PASUL 2: Cu ajutorul benzii adezive, lipseste betisorul de imaginea aleasa.

PASUL 3: Dupa ce cadrul este aranjat, urmeaza doar sa faceti poza impreuna.

PASUL 4: Inveseleste-ne si pe noi cu pozele pacientilor tai incantati de surpriza, trimitandu-le la adresa noastra de e-mail.

 

Ideea este amuzanta, dar are si un obiectiv serios. De ce?

 

Simplu:

-              Ideea este amuzanta, iar relatia medic-pacient se va consolida mult mai usor in momentul in care tu ai initiativa acestei idei.

-              Stomatologii vedetelor fac poze cu pacientii sai pentru reclama. Ei bine, acelasi lucru se aplica si la tine. Pozele trimise catre noi vor fi folosite pentru reclama pe Facebook a clinicii tale. Pacientul tau nu trebuie sa fie o persoana cunoascuta. Rezultatul final este important.

-              Pacientul se va simti ca o vedeta, deoarece primeste toata atentia ta, chiar si la sfarsitul tratamentului stomatologic.

-              Rezultatul final va fi mai mult apreciat, din moment ce medicul stomatolog vrea sa faca o poza cu pacientul.

Iar, rezultatul final, datorita serviciilor clinicii tale, cat si pozelor reusite cu aceste propsuri, va fi WOW!