smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Top 10 site-uri realizate pentru Clinicile Stomatologice de catre echipa MarketDent

În prezentul articol veți vedea exemple de site-uri web realizate de echipa MarketDent pentru clinici stomatologice grozave din toată țara, veți afla despre cele mai bune caracteristici ale fiecăruia și veți descoperi oportunități de îmbunătățire a propriului vostru website.

 

Site-ul tău ar trebui să fie sursa principală de noi pacienți pentru clinica ta stomatologică.

 

Clinica ta stomatologică este distinctivă, știi ce te face mai bun decât următorul tip.

 

În marketingul stomatologic, site-ul tău web are nevoie de o combinație de informații utile, un design unic, imagini și copii, toate apărând la fel de contemporane precum echipamentele și tehnicile tale stomatologice.

 

Oamenii știu că au nevoie de stomatologi. Site-ul tău web este de obicei prima lor impresie. Oferiți informații interesante și ușor de înțeles, care descriu beneficiile și reprezintă personalitatea practicii voastre și veți câștiga pacienți pe viață.

 

Cum realizezi site-uri web pentru clinici stomatologice care atrag?

 

Frumusețea este cu adevărat în ochiul privitorului. Când am alăturat această listă de site-uri web ale clinicilor stomatologice, am întrebat:

 

Cum arata? Căutam o bună utilizare a culorii, respectarea principiilor bune de design web și impresia generală despre design.

 

Cum functioneazã? Există o zicală: „Funcția urmează formularul”. Aceasta înseamnă că frumusețea nu ar trebui să fie un obiectiv principal. În schimb, estetica ar trebui să completeze și să îmbunătățească funcționalitatea.

 

Cum beneficiază utilizatorul final? Ne-am concentrat pe site-uri dentare web care oferă răspunsuri clare la întrebările pe care vizitatorii site-ului și potențialii pacienți le-ar putea pune.

 

1.   TEST DRIVE YOUR SMILE

realizare site clinica stomatologica

 

Acest site web are un apel extraordinar, dar modern, asigurându-se că iese în evidență și face o impresie memorabilă.

 

Test Drive Your Smile stabilește un nou standard pentru excelență. Site-ul Test Drive Your Smile prezintă imaginea elegantă și de lux a mărcii. Pacienții sunt încurajați să apeleze la noua tehnologie stomatologică care te ajută să previzualizezi  de la început cum va arăta rezultatul final. Site-ul dentar oferă fotografii originale și videoclipuri care evidențiază munca profesională și tehnologiile performante pe care aceștia le folosesc. Culorile și explicațiile simple ale procedurilor complexe fac din acesta unul dintre cele mai bune site-uri dentare.

 

Să începem cu bara de navigare a acestora, care include toate legăturile de care ar putea avea nevoie un vizitator nou.

Tot ce are nevoie un pacient este numărul de telefon, posibilitatea programării online și a legăturilor pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de clinica ta. Mergând în josul paginii, veți găsi apeluri puternice și informații despre ce înseamnă să fiți pacient la această clinică stomatologică.

 

Așa cum este la fel de importantă accesibilitatea și viteza de încărcare, atât pe desktop cât și pe mobil (Android sau iPhone), site-ul se bucură de acest lucru în totalitate. 

 

Realizare site clinica stomatologica: https://www.testdriveyoursmile.ro/ 

 

2.   iDentify

Îmbunătățirea acestui site este dat de utilizarea fotografiei originale, în loc de imaginile stoc. Este un excelent exemplu de amestecare de conținut și design pentru un rezultat uimitor. Meniul de navigare este expus clar, ușor de accesat de către toți utilizatorii care își doresc să afle informații.

 

Este important să gășiți un aspect și un stil care să funcționeze pentru clinica voastră și să rămâneți la el. Fiecare dintre serviciile iDentify urmează același aspect de bază. Când vizitatorii parcurg pagini diferite, experiența rămâne consecventă. Schimbarea stilului paginilor de servicii confundă vizitatorii și le îngreunează să învețe despre practica voastră.

 

Este extrem de receptiv și funcțional pe mai multe platforme de vizualizare, inclusiv desktopuri, tablete și dispozitive smartphone

 

Realizare site clinica stomatologica: https://identify.smartgo.ro/

 

3.   Clinica PRODENT

realizare site clinica stomatologica

Formele, fotografiile de pe slide-ul principal și culorile ajută pacienții să se simtă în largul lor din momentul în care vizitează site-ul, mai ales că încă de la prima vizualizare aceștia pot face cunoștință cu echipa clinicii Prodent.

 

În partea de sus a paginii de pornire, vizitatorii au posibilitatea de a rezerva o programare imediat sau de a continua să se informeze despre clinica.

 

Parcurgând în jos, site-ul oferă un aspect elegant, dar modern, care evidențiază acreditările clinicii Prodent, și serviciile oferite de acestia.

 

Pentru cei care preferă contactul personal, sunt furnizate și numărul de telefon, adresa de e-mail și o hartă a locației clinicii, inclusiv utilizarea de link-uri de social media situate în mod convenabil în meniu.

 

Realizare site clinica stomatologica: https://www.drgruia.com/

 

4.   Clinica SteliDental

realizare site clinica stomatologica

Clinica SteliDental situată în Brăila vorbește publicului lor printr-un design și conținut proaspăt care invocă angajamentul lor pentru bunătate, compasiune și îngrijire blândă. Evidențiat pe tot site-ul este vibrația locală, creând un site abordabil care își atinge obiectivele.

 

Parcurgând pagina principală (sau oricare dintre paginile de servicii ale clinicii) veți vedea cum se concentrează nu numai pe detaliile serviciului, ci și cum:

• Oferă o explicație rapidă și concisă a fiecărui serviciu în propriile sale cuvinte.

• Evidențiază mărturiile (cu poze) de la pacienți foarte fericiți.

 

„Metode de plată” în mod vizibil pe site-ul dentar web, modalitate prin care veți minimiza timpul petrecut de personalul de la recepție explicând metodele și politicile dvs. de plată pentru pacienții potențiali.

 

Realizare site clinica stomatologica: https://www.stelidental.ro/

 

5.  YTS Dental View

realizare site clinica stomatologica

Titlul „Privește-ți pacienții mai clar” ajută la încadrarea așteptărilor vizitatorilor: aceasta nu este doar o altă practică de perfecționare și completare.

 

Pagina este bine conturată și plăcuta vizual, vizitatorii se pot programa, citi informații despre tehnologiile de radiologie și tomografie dentară, și pot vedea postări pe blog.

 

Cea mai bună caracteristică oferită de site-ul web este explicația detaliată a fiecărei proceduri și informațiile despre tehnologiile performante regăsite în cele 6 locații ale centrelor de radiologie și tomografie dentară.

 

Designul general este compact, eficient și perfect pentru vizualizare pe dimensiuni tradiționale de ecran sau dispozitive mobile. Acest site web este un exemplu despre cum arată eleganța simplă atunci când este aplicat designului digital.

 

Realizare site clinica stomatologica: https://www.dentalview.ro/

 

6.  Clinica Dental CATTED

realizare site clinica stomatologica

Designul acestui site web folosește o combinație inteligentă de culori și elemente de stil pentru a prezenta un site web care oferă un aer autoritar cu o atmosferă primitoare.

 

O întreagă secțiune a site-ului este dedicată explicării problemelor comune de sănătate dentară. Acest tip de conținut educativ este regasit pe multe dintre cele mai bune site-uri dentare și dintr-un motiv întemeiat pacienții trebuie să aibă încredere în competența medicului stomatolog, iar aceste pagini orientate către sănătate sunt o oportunitate pentru stomatologi să-și arate atât cunoștințele, cât și abordarea unică a stomatologiei.

 

Un design curat, lipsit de aglomerații și modern reflectă personalitatea clinicii și pacienții high-end pe care încearcă să îi atragă.

 

Realizare site clinica stomatologica: https://www.dentalcatted.ro

 

7.   Clinica UNIDENT

realizare site clinica stomatologica

Abordarea unică în ceea ce privește bara de navigare și design-ul unic o face să iasă în evidență ca fiind unul dintre cele mai bune modele de site-uri dentare.

 

Website-ul încorporează culorile mov si auriu, auriul este considerat o culoare extrem de pământească și vindecătoare, fiind culoare de acțiune pe tot site-ul. Culoarea mov ajută la stilizarea site-ului și la formarea unității în toate tranzițiile sale. Schema sa de culori ajută la accentuarea fotografiei și imaginilor site-ului web pentru a comunica o atmosferă relaxantă și prietenoasă.

 

Veți găsi informații despre prețuri pentru multe proceduri pentru a ajuta potențialii pacienți să decidă dacă această practică se încadrează în bugetul lor.

 

La prima vedere, este ușor să alegeți unde să faceți clic pentru a face o programare, să aflați despre un medic sau să gășiți o locație.

 

Aici este posibil ca pacienții potențiali să poată face o legătură personală cu un medic stomatolog, aflând despre educația sa, experiența, certificările și premiile profesionale, ba chiar și experiența personală.

 

Realizare site clinica stomatologica: https://www.unident.ro/ 

 

8.   Clinica Dental ONE

realizare site clinica stomatologica

Site-ul web are o imagine cu o simplă schemă de culori care îmbunătățește atractivitatea vizuală a site-ului. Puteți găsi în detaliu recenzii scrise de pacienții trecuți prin clinica, împreună cu o descriere detaliată a personalului lor. Acest lucru face ca site-ul să se simtă familiar pentru noii vizitatori.

 

Alături de mai multe secțiuni obișnuite, veți găsi o sectiune de cazuri unde postează imagini cu pacienții lor după ce sunt tratați. Totul este bine organizat pe site, astfel încât să puteți rezerva cu ușurință o programare pentru un anumit medic pentru a evita timpul de așteptare.

 

Se știe că munca dentară nu este neapărat ieftină. Pentru a ajuta pacienții să contracareze această problemă, site-ul a oferit sectiunea de promotii. Nu numai că acest lucru arată compasiune și înțelegere, dar acest lucru poate ajuta și la adăugarea unui strat de personalitate și credibilitate clinicii.

 

Realizare site clinica stomatologica: https://www.dentalonecenter.ro/ 

 

9.  Clinica White Dental Care

realizare site clinica stomatologica

Acest site web prezintă un design capricios și primitor, care îi susține abordarea incluzivă și personală a stomatologiei. O paletă de culori distractivă și o fotografie originală din interiorul biroului ajută la punerea potențialilor pacienți în largul lor.

 

Îngrijirea stomatologică face lista noastră cu cele mai bune modele de site-uri dentare datorită accentului său pe logo-ul personalizat, branding și design ușor de utilizat.

 

Atât pacienții actuali, cât și pacienții potențiali vă vor mulțumi pentru că este ușor de găsit locația clinicii și orarele de lucru vizibile deasupra meniului de navigare al paginii principale.

 

Prin afișarea informațiilor sale și prezentarea lor, încrederea și asigurarea rămân punctul culminant al site-ului general, creând un design care va dura.

 

Realizare site clinica stomatologica: https://www.whitedentalcare.ro/

 

10.  House of Beauty Clinic

realizare site clinica stomatologica

Un site care lasă o impresie excepțională încă de la primul clic, datorită designului și manevrabilități. În partea dreaptă se află meniul, care are mai multe tab-uri, fiecare tab te redirecționează către un serviciu, fiind variat și foarte bine organizat. Perspectiva este una cu adevărat genial, acel video de intrare pare a fi din alt film, făcând site-ul cu adevărat unic.

 

Secțiunea „înainte-după” a paginii permite oamenilor să știe exact la ce să se aștepte și să răspundă la multe întrebări. De asemenea, întotdeauna este recomandat ca site-ul să fie personalizat, cu informații despre echipa cu care posibilii pacienți urmează să intre în contact, așa cum și pe site-ul House of Beauty Clinic se regăsesc.

 

Realizare site clinica stomatologica: https://hobclinic.smartgo.ro/

 

Vrei un site ca unul dintre acestea?

 

MarketDent este gata să vă ajute să vă dezvoltați practica pentru un site web personalizat. Site-ul tau va fi mai mare în căutările Google și va atrage pacienți noi.

 

Hai să vorbim!

 

Alege acum unul dintre planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.