smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Cele 8 tipuri de postări pentru Clinica ta Stomatologică

 

După ce am analizat sute de pagini de Facebook ale clinicilor stomatologice, am descoperit că sunt doar 8 tipuri de postări.

 

De la sfaturi care cuprind articole, info utile, citate, etc. până la postări de tip tranzacțional unde găsim oferte, prelansări, etc.

 

Vezi lista completă mai jos:

 

 

Însă întrebarea este: Care din aceste tipuri de postari sunt potrivite pentru clinica ta și în ce procente?

 

De exemplu, dacă ai o clinică axată pe estetică dentară, atunci nu este recomandat să folosești postări de tip "umor".

 

Cât despre procente, ține de tipul clinicii. De exemplu, dacă ai o clinică axată pe un anumit tratament, sunt recomandate cât mai multe postări de tipul "înainte și după", recenzii, mărturii și sfaturi.

 

 

Iar când vine vorba de abordarea în comunicare este bine să stabilești personalitatea clinicii. Astfel, vei fi mai ușor de recunoscut de către pacienți și mai atractiv.

 

Când știi care este personalitatea clinicii, tonul este mai plăcut și este mai ușor să comunici.

 

Pentru a stabili personalitatea clinicii tale, trebuie să îți răspunzi la câteva întrebări simple cum sunt cele de mai jos.

 

Apoi, cu o imagine clară a personalității brandului tău începi să comunici eficient cu pacienții tăi.

 

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.