smile@marketdent.ro +40 766 320 209

5 Modalitati Creative De A Iti Promova Cabinetul In Mediul Online

 

 

Social media a fost privită cu o dorința secretă de a fi evitata de către mulți profesioniști din domeniu. De ce? Ei bine, există câteva motive, dar două dintre cele mai mari sunt  confidențialitatea și securitatea, iar celălalt motiv este reprezentat de timpul și efortul necesar pentru ca social media  să funcționeze pentru cabinetul dvs.

 

De aceea tot ce aveți cu adevărat nevoie este o companie de marketing digital care înțelege modul în care social media pot fi folosite pentru a genera investitii profitablie și care aplica strategii de marketing online cu rezultate concrete.

 

Iata cele  mai bune moduri de a utiliza social media pentru a vă dezvolta cabientul stomatologic:

 

1. Concursuri pe Facebook:
Concursurile Facebook sunt o modalitate excelentă de a interactiona cu pacientii existenți și de a atrage noi persoane. Una dintre modalitățile prin care puteți utiliza concursurile este: “Este timpul pentru igienizarea de primavara!” Apoi faceți un concurs cu un câștigător care primește un serviciu de igienizare gratuit. Acum, dacă  faceți acest lucru în mod regulat pentru o lună sau două, doriți să îl optimizați cât mai mult posibil.

 

 

Puteți face acest lucru într-unul din cele două moduri. Puteti stipula că, dacă aduc pe altcineva, primesc 50% reducere din serviciul de igienizare sau din orice alt serviciu. De asemenea, puteți avea al doilea și al treilea câștigător de premiu, care au 50% reducere. Aceasta înseamnă că sunteți în continuare plătit și câștigați noi pacienti.

 

2. Facebook Video:
Anunțurile video Facebook sunt în creștere de când au fost lansate. Pe măsură ce folosesc platforma, Facebook a observat că oamenii urmăresc de fapt și se angajează în anunțurile video permitandu-le utilizatorilor să-și eticheteze prietenii, sa le aprecieze si sa le distribuie prietenilor.

 


Să nu mai vorbim că anunțurile video Facebook sunt mult mai puțin costisitoare decât cele de pe Youtube și nivelul de interactiune este chiar foarte mare.

 

3. Anunțuri Facebook:
Dacă videoclipurile nu sunt pe placul dvs., atunci anunțurile de reclama pe Facebook sunt potrivite pentru dvs. Există nenumărate oportunități pe care le puteti configura pe pagina dvs., cum ar fi oferte speciale atât pe termen lung, cât și pe termen scurt.

 

 

Reclamele pe Facebook sunt cele mai avantajoase deoarece sunt curate și rapide și există mult mai multe șanse de a va vinde serviciul. Plus toate informațiile dvs. sunt chiar acolo, deci este un proces de un pas pentru ei. Anunțurile Facebook sunt un avantaj pentru a vă pune în fața audientei ținta pe care o cautati.

 

Vă permite să alegeți codurile poștale și chiar să direcționați mesajul conform interesele lor pentru persoanele din zona dvs. geografică. Anunțurile Facebook vor folosi lista dvs. de e-mail și o vor compara cu baza lor de date proprie. Odată ce au găsit o audiență similară – anunțurile dvs. merg direct la ele cu o precizie laser. Puteti completa cu informațiile necesare, cum ar fi vârsta și alte obiective demografice.

 

4. Instagram:
Instagram este una dintre cele mai importante platforme social media cu peste 300 de milioane de utilizatori. Da, ați auzit bine. Gândiți-vă la acest lucru, aveți un cabinet dentar în care puteți angaja mii de oameni cu imagini și sfaturi pentru a ii ajuta pe toți care vă urmaresc.

 

 

Cu ajutorul unei agenții de marketing, puteți rula o serie nouă de postari în fiecare săptămână și puteți folosi ilustrații pentru a vă consolida textul.

 

5. Google+:
În primul rând, punctul principal este faptul că Google domină internetul. Ei guvernează modul în care căutăm și folosim YouTube care se află pe locul doi. Google este de departe cu 100% mai mult decât Facebook. Primul beneficiu este că oricine vă poate vedea postările fără un ritual de a face acest lucru.

 

 

După ce cabinetul dvs este inscris pe Google puteți să folosiți elementul social al contului. Daca ați crezut că Google + nu este potrivit pentru un cabinet stomatologicbeneficiile enumerate aici vă pot face să vă gândiți din nou:

 

  • Este mai probabil să fiți recomandat pe baza recenziilor dvs. și a locației dvs., precum și a persoanelor din cercurile dvs.
  • Ați vizat grupuri care vă au în cercurile lor. Aceasta înseamnă mai multă expunere la cercurile lor etc.
  • Pacienții dumneavoastră vă pot recomanda  ca medicul dentist preferat!
  • Oamenii vor avea recenzii și fotografii de la persoane pe care le cunosc deja atunci când caută un dentist. Asta înseamnă că, odată ce cineva v-a scris o recenzie – când cineva pe care îl cunoașteti va cauta un dentist, cabinetul dvs va apărea acolo.
  • Puteți obține mai mulți pacienți noi; conduce mai mult trafic pe site-ul dvs. și oferi un impuls destul de mare pentru clasamentul dvs. local.


Oamenii pot reposta pe Google și puteți vedea imediat cine este interesat și de ce tip de postare. Deci, de ce ar trebui să incepi chiar acum? Iată 4 motive sigure.

  • Google deține Google Plus. Este motorul de căutare numărul unu în cuvânt și este puțin probabil să meargă oriunde în curând. De asemenea, aceștia se ocupă foarte mult de măsurătorile privind căutarea SEO și cautarile organice, care este imperativă pentru cabinetul dvs.
  • Chiar acum, aveți mai multe șanse de a fi peștii mari, deoarece iazul este încă mic în arena ta. Majoritatea dentiștilor vor avea un site web și Facebook, dar nu o pagină Google +.
  • Un mod excelent de a obține link-uri de calitate de legatura. Acest lucru va stimula cu siguranță site-ul dvs.

Daca ti se par prea complicat de utilzat aceste retele sau te temi ca investitia ta nu va fi profitabila, Marketdent te poate ajuta sa aplici strategia cea mai eficienta.

 

Intra in legatura cu un consultant MarketDent chiar acum