smile@marketdent.ro +40 766 320 209

3 idei de postari pentru cabinetul tau stomatologic

 

De ce ar urmari cineva medicul dentist pe Facebook?
Pentru cabinetele stomatologice care se apropie de marketingul social media pentru prima dată, aceasta este o întrebare pe care si-o pun de multe ori. La suprafață, dinții și igiena orală s-ar putea să nu pară ceva ceea ce oamenii vor să citească despre in social media. Dar cele mai bune strategii pentru crearea de posturi dentare angajate pe Facebook se aplică aici la fel de mult ca oriunde altundeva: faceți-le relevante, personale, utile și distractive!

 

 

Când oferiți conținut faceti-l in asa fel incat cabinetul dvs. să merite să o urmăriți, prezentați-va echipa și cultura pentru mai mulți potențiali pacienți și construiți relații cu pacienții actuali, pentru a stimula retenția.

 

Iată trei idei distractive de postari pentru Facebook pe care le puteți încerca în această săptămână:

 

1: Arătați o nouă piesă de echipament din cabinet
Majoritatea persoanelor care vizitează medicul dentist nu au nicio idee despre ce sunt folosite toate mașinile și uneltele din birou. Creați o postare interesanta și educaționala in care explicati pe scurt modul în care un aparat cu tehnologie dentară vă ajută să aveti grija mai bine de pacienti!

 

 

2: Postați fotografii cu echipa dvs.
O modalitate excelentă de a începe sa creati interactiune cu postarile de pe Facebook este să includeți o fotografie a echipei dvs.! Oferă fanilor și potențialilor pacienți o privire asupra culturii dvs. de munca la cabinet pentru a ii ajuta sa se conecteze cu dvs. la nivel personal. Luați niște elemente de recuzită din jurul dvs/ cum ar fi periuțele de dinți, cutiile de ațe și tuburile de pastă de dinți și faceți o fotografie de grup.  Incarcati-o pe Facebook si etichetați membrii echipei dvs.!

 

 

3: Creați un tur video de două minute
Potrivit unui studiu realizat de Colgate, numai o parte din oameni evită dentistul din cauza fricii și anxietății. Arătați potențialilor pacienți cât de primitoare și confortabile este cabinetul dvs. stomatologic printr-un tur virtual! Unul dintre cele mai bune instrumente care va sta la dispozitie pentru postările dvs. este Facebook Live pe aplicația smartphone Facebook. Cu aceasta aplicație, puteți crea cu ușurință o transmisiune live, care va fi postată automat pe pagina dvs. ca un videoclip după aceea!

 

 

Daca iti doresti postari profesionale pe pagina cabinetului tau stomatologic, MarketDent iti sta la dispozitie pentru a iti crea continut personalizat. In plus beneficiezi de un audit social media gratuit.


Intra in legatura cu un consultant MarketDent chiar acum