smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Instrumente Link Building SEO

Ultimul curs se va încheia cu prezentarea instrumentelor de link building SEO.

 

Crearea de link-uri rămâne în continuare strategia de top pentru optimizarea site-urilor web. Să nu fiți în pas cu tendințele actuale de construire a link-urilor nu este o sarcină ușoară, deoarece această strategie devine din ce în ce mai complexă și confuză pe măsură ce tehnologia avansează.

 

Acesta este motivul pentru care oamenii au nevoie de asistența instrumentelor de construire a link-urilor, care vă pot ajuta să mențineți campaniile de construire a legăturilor active și să descoperiți noi oportunități de conectare.

 

 

instrumente link building

 

Authority Labs

 

Este un instrument excelent pentru urmărirea clasamentului vostru în motoarele de căutare. De asemenea, puteți urmări si clasamentele concurenților.

Monitorizarea clasamentelor este o necesitate pentru fiecare proiect SEO, astfel încât să puteți măsura îmbunătățiri sau tendințe în timp.

 

Unele dintre caracteristicile principale pe care le folosesc de cele mai multe ori sunt:

 

 • Urmărirea cuvintelor cheie zilnic;
 • Urmărirea SERP-urilor Google, Bing și Yahoo;
 • Vizualizarea volumului de căutare estimat (printr-un grafic cu bare) pentru cuvintele cheie urmărite;
 • Selectarea unei locații până la codul postal;
 • Vizualizarea graficelor de clasare zilnică pentru un cuvânt cheie selectat;
 • Exportul rapoartelor PDF pentru rapoarte lunare, săptămânale, trimestriale, * de la data adăugării * și / sau rapoarte de comparație zilnice;
 • Compararea clasamentelor cu un concurent;
 • Partajarea unei adrese URL publice cu un client pentru proiectul său;
 • Exportarea unui domeniu sau a întregului istoric de cont în format CSV ca parte a procesului de rezervă;
 • Producerea rapoartelor de etichete albe.

 

Buzzstream

 

Pentru mulți webmasteri, gestionarea campaniilor de link building poate părea destul de descurajantă. Identificarea unei strategii de construire a legăturilor este una dintre cheile succesului. Un altul este asigurarea eficienței și urmărirea construirii legăturilor. Identificarea proceselor și instrumentelor care ajută la creșterea acestei eficiențe poate crește mult cantitatea și valoarea legăturilor pe care le obțineți.

 

BuzzStream este unul dintre aceste instrumente. Dezvoltat de creatorii ApartmentRatings.com, BuzzStream ajută la identificarea site-urilor de pe care să solicite link-uri și face ca acest proces de construire a legăturilor să fie eficient și uman.

 

Instrumentul BuzzStream for Link Building funcționează în 4 moduri cheie:

 

 • identificarea informațiilor de contact;
 • gestionarea comunicațiilor;
 • gestionarea oportunităților de legătură și a solicitării de link-uri trimise;
 • monitorizarea backlinkurilor realizate.

 

BuzzStream vă poate ajuta să identificați rapid informațiile de contact și informațiile site-ului pentru a vă clasifica cu ușurință în tabloul de bord BuzzStream. Prin tragerea automată a acestor informații, BuzzMarker ajută la economisirea timpului. Apoi, când aceste informații sunt plasate în tabloul de bord, puteți sorta după o varietate de factori, cum ar fi PageRank, data găsită, tipul de legătură și starea contactului.

 

Activitatea de link building reprezintă elementul central în procesul SEO. De regulă, se alocă 30 – 70% din buget în funcție de situația în care site-ul se află, (de exemplu: la începutul campaniei SEO se vor aloca mai multe resurse pentru identificarea și rezolvarea problemelor tehnice, ulterior urmând să se pună accent pe link building).

 

În concluzie, prin utilizarea tuturor instrumentelor SEO prezentate se poate obține o imagine de ansamblu asupra site-ului și vă puteți contura strategii care să vă aducă cele mai mari beneficii în cel mai scurt timp.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.