smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Instrumente de optimizare SEO

În continuarea cursului anterior, astăzi vor fi prezentate instrumentele de optimizare SEO.

 

Optimizarea site-ului web presupune îmbunătățirea aspectelor site-ului care conduc la trafic și la conversii. Traficul provine de la SEO, iar conversiile provin dintr-un marketing bun.

 

Mai exact, doriți să vă optimizați site-ul pentru publicul vostru specific. Ceea ce funcționează pentru un public nu va funcționa neapărat si pentru altul. În caz contrar, cu toții am avea mai mult trafic și conversii decât ne-am putea descurca.

 

Instrumentele de optimizare a site-urilor vă ajută să aflați ce faceți greșit și ce faceți corect și să vă asigurați că site-ul vostru web are puterea de a atrage cât mai mulți oameni.

 

instrumente de optimizare SEO

 

Dacă doriți să începeți cu SEO sau doriți să obțineți rezultate mai bune cu investiții financiare minime, iată cele mai bune instrumente de optimizare SEO gratuite pe care să le utilizați:

 

Google Page Speed Insights

 

Vă va oferi un scor cu privire la performanța timpului de încărcare și vă va oferi un set simplu de sugestii.

 

Google Snippet Optimization Tool

 

Acest mic instrument util vă permite să introduceți etichete de titlu și metaetichete și să vedeți o previzualizare în direct a modului în care site-ul vostru va apărea în motoarele de căutare.

 

Google Search Console

 

La fel ca alte instrumente de optimizare a site-urilor web, GSC analizează site-ul vostru și vă ajută să-l îmbunătățiți pentru a obține o calitate mai bună și pentru a stimula conversiile.

 

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați site-ul la GSC și să îl verificați instalând un cod. Este doar un scurt fragment de HTML.

 

După instalare, Google Search Console începe să strângă informații. Îți va spune cât de mult trafic primești, de exemplu, și de unde provine traficul respectiv. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a găsi rata de respingere, site-uri de trimitere și multe altele.

 

Redirect Checker

 

Folosiți verificatorul de redirecționare pentru a vă asigura că redirecționările returnează răspunsuri de succes către browserul web, astfel încât să vă puteți simți sigur că Google îl preia corect.

 

Robots.txt Analyzer

 

Multe fișiere robots.txt pot avea adesea mici erori greu de ridicat, în special pentru site-urile mai mari. Rulați fișierul vostru robots.txt prin acest instrument pentru o analiză gratuită pentru a vedea dacă există erori.

 

Robots.txt Generator

 

Funcționează excelent pentru cei mai de bază sau avansați utilizatori robots.txt pentru a crea fișiere robot.txt rapid și ușor.

 

Schema Creator

 

Un instrument excelent și ușor de utilizat pentru a genera automat marcajul schema.org.

 

SEO Browser

 

Preia o pagină web sau un site și vă arată cum arată un motor de căutare, fără grafică și aspect. Acesta este un instrument fantastic pentru a obține o vedere de ansamblu a ceea ce Google va urca pe site-ul vostru.

 

Instrumentele de căutare Pingdom

 

Sunt foarte bune pentru a monitoriza cât de rapid se încarcă site-ul si pentru a găsi oportunități pentru a-l încărca și mai rapid. Cu ajutorul instrumentului Pingdom puteți găsi cu ușurință fișierele mari de pe site care ocupa o mare parte din resurse și vă măresc timpul de încărcare.

 

Traffic Travis

 

Este un instrument excelent și simplu de prezentare SEO. Spre deosebire de alte instrumente enumerate, Traffic Travis este un instrument  pe care trebuie să îl descarci pe desktop (doar pentru PC-uri). Traffic Travis oferă controale SEO, analize ale concurenților, urmărirea clasamentului, cercetarea de link building și multe altele.

 

XML Sitemaps

 

Sitemaps XML este un instrument fantastic pentru crearea unui sitemap XML pentru a fi trimis la Google. Este util pentru site-urile care nu au o funcționalitate de sitemap XML încorporată. Instrumentul formatează automat sitemap-ul, astfel încât să fie în formatul potrivit pentru Google și alte motoare de căutare. Cu Sitemaps XML puteți crea un sitemap pentru site-ul vostru în câteva minute.

 

În concluzie, instrumentele de optimizare a site-urilor web facilitează atragerea și transformarea traficului, iar modul în care le folosiți vă va determina rezultatele. Dacă nu vă conectați la aceste instrumente care rulează rapoarte și nu efectuați ajustări în mod activ, veți pierde din pacienții potențiali.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.