smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Instrumente de cercetare SEO

Instrumentele prezentate în acest curs și în următoarele 2 vă pot ajuta să găsiți oportunități de creare de link-uri, să diagnosticați problemele site-ului, să creați rapoarte SEO ușor de înțeles, și să faceți ca Google să vă acceseze mai rapid, astfel încât să puteți ieși în evidență și să obțineți clasamente înalte.

 

Aceste instrumente sunt împărțite în trei categorii:

 

1.     Instrumente de cercetare SEO

 

2.     Instrumente de optimizare SEO

 

3.     Instrumente Link Building

 

instrumente de cercetare SEO

 

În acest curs vor fi prezentate intrumentele de cercetare SEO și cum vă vor ajuta acestea în acest proces.

 

Google Adwords Keyword Planner

 

Cu ajutorul planificatorului de cuvinte cheie Google Adwords, puteți vedea de câte ori a fost căutat un cuvânt cheie în Google și  puteti restrânge acest lucru în funcție de țară și chiar de tipul dispozitivului, cum ar fi telefoanele mobile. Acesta este un instrument esențial pentru fiecare proiect SEO pentru a ști de câte ori este căutat cuvântul cheie în Google.

 

Google Trends

 

Oferă statistici puternice în timp. Un excelent instrument pentru a observa cum performanța pieței și cererea pentru anumite cuvinte cheie se schimbă în timp. Prin utilizarea acestui instrument, vei putea să-ți menții conținutul actualizat și să rămâi mereu în fața competitorilor.

 

Market Samurai

 

Este unul dintre acele instrumente de încredere care au existat în industria SEO de mulți ani. Market Samurai este puternic pentru generarea de idei pentru cuvinte cheie și analizarea cuvintelor cheie pentru competitivitate, astfel încât să puteți descoperi cuvinte cheie pe care le puteți viza ușor pentru clasament.

 

Moz

 

Oferă analize de cuvinte cheie, monitorizare a mărcii, urmărirea clasamentului, sugestii SEO on page, teste de accesare a motoarelor de căutare și multe altele. O cutie de instrumente esențială pentru fiecare practicant SEO, de la începător la avansat.

 

SEOBook Keyword

 

Prin simpla introducere a adresei URL a oricărei pagini de pe site-ul vostru, puteți vedea un grafic al celor mai optimizate cuvinte cheie pe pagină.

 

Bara de instrumente SEOQuake

 

Vă oferă un set puternic de statistici pentru orice site pe care îl vizitați, chiar în browserul vostru. SEOQuake are, de asemenea, o opțiune excelentă care vă oferă statistici importante pentru clasarea paginilor în rezultatele căutării Google. Un instrument excelent pentru a privi concurenții și a face cercetări de piață.

 

SEOQuake funcționează pe Google Chrome, Safari și Firefox.

 

Ubersuggest

 

UberSuggest are opțiunea avansată de a analiza traficul organic, pe care îl primesc website-urile, pentru un anumit cuvânt cheie. Poți analiza concurenții și să vezi de câte backlink-uri ai nevoie pentru a ajunge în top 10 pe Google, pentru un anumit cuvânt cheie.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.