smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Google+ și SEO

Google+ este raportat ca unul dintre cei mai puternici factori de clasare din ultimii câțiva ani, dacă te uiți la sondajele cu privire la factorii de clasificare SEO, Google+ este constant în partea de sus a listei.

 

Multe companii încă nu folosesc Google+, deci este o oportunitate de a obține un avantaj asupra concurenților.

 

Simpla pornire și construire a unui nivel de activitate de bază pe Google+ vă va pune în fața altor afaceri. Deoarece acesta este site-ul de socializare cel mai adesea trecut cu vederea de multe mărci și puteți utiliza acest lucru în avantajul vostru.

 

Google îi favorizează pe cei care au deja un cont pe Google+. Prin urmare, rezervă-ți timp zilnic pentru a te ocupa de pagina Google+ a clinicii tale, fie postezi pe profilul business, ori postezi conținutul în comunitățile lui Google+. Postările realizate pe Google+ sunt demne de luat în calcul de Google, astfel vei fi poziționat sus în rezultatele motorului de căutare.

 

Daca vrei să îți promovezi clinica în mediul online, trebuie să ai o mulțime de informații despre ceea ce se întâmplă în acest mediu și să fii la curent cu schimbările efectuate de Google la algoritmul de căutare. Astfel, dacă vrei ca strategia ta SEO să aducă rezultatele dorite, trebuie să fii atent la uneltele puse la dispoziție de către motorul de căutare. Un instrument important pe care Google îl pune la dispoziție este rețeaua de socializare Google+.

 

Pentru ca procesul de optimizare SEO să fie realizat la cote maxime și autoritatea site-ului să se îmbunătățească trebuie să acorzi timp și acestei rețele de socializare Google+.

 

Așa cum știm, Google este lider global în ceea ce privește SEO, el face regulile în acest domeniu. Astfel, folosește cât de mult poți instrumentele pe care ți le pune la dispoziție.

 

Cu ajutorul contului Google+ te poți clasifica în partea de sus pe Google și  obti o vizibilitate mai bună a site-ului tău.

google+ si seo

 

În continuare vor fi prezentate 4 beneficii pe care ți le poate aduce Google+ în ceea ce privește promovarea online și implementarea unei strategii SEO.

 

1. Distribuirea conținutului important pentru tine

 

Așa cum rețele de socializare oferă posibilitatea distribuirii materialelor publicitare, același lucru se întâmplă și în ceea ce privește Google+. Astfel, încearcă să distribui cât mai mult conținut relevant și de calitate.

 

Google+ deține în prezent peste 300 de milioane de utilizatori activi / lunar, deci șansele de a găsi posibili pacienți sunt destul de mari.

 

2. Cercuri business și conexiuni cu alte persoane importante

 

Conectează-te cu cât mai multe persoane interesate de același domeniu de activitate (domeniul stomatologic) și intră în cercurile lor pentru a discuta schimbările ce au loc în domeniul de interes comun, astfel vei putea crește și mai mult poziția clinicii tale în mediul online.

 

3. Integrarea cu alte platforme

 

Hangouts, Gmail, YouTube și Google+ fac parte din aceeași familie. Încearcă să folosești un singur cont pentru toate serviciile pe care le utilizezi și care sunt proprietatea Google. Conectandu-ți serviciile între ele vei beneficia de asemenea de o mai bună productivitate.

 

4. Construcție link-uri & backlinks

 

Postează pe Google+ link-uri de calitate care redirectioneaza către site-ul tău pentru a ajuta la îmbunătățirea prezenței site-ului în cadrul motorului de căutare. Așa cum știm, backlink-urile de calitate influențează page rank-ul site-ului.

 

În concluzie, încearcă să incluzi rețeaua de socializare Google+ în strategia SEO pe care vrei să o implementezi deoarece acest lucru te va ajuta atât la accentuarea prezenței tale în mediul online cât și la credibilitatea pe care clinica ta o va oferi utilizatorilor.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.