smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Cuvintele cheie lungi - cuvintele care trimit trafic pe site-ul vostru

Relevanța este vitală. Dacă îți petreci timpul încercând să strangi un număr mare de cuvinte cheie, poți ajunge să vizezi cuvinte cheie irelevante pentru publicul tău.

 

Unii oameni obțin mult trafic din motoarele de căutare, în timp ce alții nu obțin nici cu tot efortul depus.

 

Vă întrebați de ce site-ul vostru nu primește suficient trafic de la Google, chiar dacă scrieți conținut excelent?

 

Dacă sunteți unul dintre aceștia, acest articol detaliat este pentru voi!

 

Voi discuta despre cea mai importantă valoare a unui site de succes: cercetarea cuvintelor cheie.

 

Deci, cum puteți găsi cuvinte cheie care vă ajută să creșteți traficul organic al site-ului vostru?

 

Cheia aici este să alegeți cuvintele cheie lungi.

 

Deci ce sunt cuvintele cheie cu coadă lungă despre care am învățat în cursurile anterioare?

 

Cuvintele cheie lungi conțin de obicei 3 sau mai multe cuvinte.

 

„Sfaturi SEO pentru clinicile stomatologice” este un cuvânt cheie cu coadă lungă foarte bun (cu 5 cuvinte cheie în el), în timp ce „sfaturi SEO” este un cuvânt cheie de 2 cuvinte, care este aproape imposibil de clasat dacă aveți un nou blog sau un site web.

 

cuvintele cheie lungi

 

Importanța cuvintelor cheie cu coadă lungă

 

  • Cuvintele cheie lungi vă pot ajuta să creșteți rapid traficul de căutare, chiar dacă aveți un website nou, fără prea multe backlink-uri.

 

  • Cuvintele cheie lungi nu numai că vă vor crește traficul, dar și mai important iti pot aduce pacienti la clinica ta.

 

Instrumente care sunt recomandate pentru începători:

 

Planificatorul de cuvinte cheie: Planificatorul de cuvinte cheie Google este utilizat pe scară largă de aproape fiecare pasionat de SEO. Nu numai că instrumentul este gratuit, dar este recomandat pentru începători să înceapă călătoria lor de cercetare a cuvintelor cheie.

 

Cât timp durează pentru a obține trafic de la Google către site-urile tale?

 

Una dintre întrebările comune pe care majoritatea oamenilor le pun în timp ce fac cercetări cu cuvinte cheie este: “cât durează pentru a vedea traficul Google către site-urile lor?”

 

Depinde cu adevărat de nișa ta. Dacă scrieți despre subiectele în trend, puteți vedea traficul care vine de la Google într-o zi sau două.

 

Dacă scrii conținut în subiecte extrem de aglomerate, cum ar fi domeniul stomatologic, de obicei, durează ceva timp (săptămâni, luni) pentru a vedea traficul care vine pe blogurile tale de pe Google. Ideea de care trebuie să vă amintiți este că, în general, este nevoie de timp pentru a vă crește traficul de pe Google.

 

De obicei, Google nu are încredere în site-uri noi. Aceștia acordă întotdeauna prioritate și clasamente de căutare ridicate site-urilor de autoritate cu o mulțime de backlinkuri. Așadar, dacă doriți să vă sporiți rapid traficul organic pentru un nou site, trebuie să creați backlinks de calitate.

 

Mici secrete:

 

  •  Fură cuvinte cheie de la concurenți

 

Un instrument simplu și gratuit este SEOBook Keyword Analyzer. Dacă introduceți o pagină în acest instrument, în câteva secunde acesta va lista o serie de cuvinte cheie pe care competitorul le-a optimizat în pagina lor. Puteți utiliza acest lucru pentru a extinde lista de cuvinte cheie.

 

SEMrush - acest instrument estimează cuvintele cheie care transmit cea mai mare cantitate de trafic către site-urile concurenților tai.

 

  •  Brainstorm cu propria ta listă

 

Prin combinarea de idei de cuvinte cheie, puteți genera o listă uriașă de cuvinte cheie potențiale.

 

Împărțiți cuvintele în diferite prefixe și sufixe. În continuare, combinați-le într-o listă uriașă folosind instrumentul gratuit Mergewords. Cu această strategie puteți construi rapid și ușor o listă masivă de cuvinte cheie relevante.

 

Acum știm ce cuvinte cheie primesc mai multe căutări decât altele, și mai important, știm ce cuvinte cheie nu primesc nicio căutare. În concluzie, vă puteți concentra pe cuvinte cheie care vor conduce la trafic pe site-ul vostru.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.