smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Trecerea de la cabinet la clinică stomatologică

 

Orice Cabinet trebuie să tindă spre a deveni o Clinică Stomatologică, din multe motive: 

 

  • Pentru a servi mai mulți pacienți;
  • Satisfacție mai mare pentru proprietarul clinicii;
  • Stabilitate financiară:
  • Delegarea sarcinilor;
  • Etc.

 

Dar cum se face această trecere? 

 

În primul rând, medicul trebuie să creeze o experiență foarte plăcută pentru pacient. Calitatea tratamentului este importantă însă la fel este și relația pe care o creează cu pacientul. 

 

Când medicul a ajuns la capacitate maximă, este timpul pentru extindere și dezvoltare. 

 

Poate că are nevoie de personal, de un spațiu mai mare sau de noi tehnologii. 

 

Însă, problema cea mai mare pe care o întâmpină medicii aici este menținerea calității serviciilor

 

Pentru că, pe măsură ce angajezi personal nou, este nevoie să îl pregătești. Doar că medicii nu au timp pentru a trainui personalul. 

 

Iar, când personalul nu este pregătit se creează o deconectare între satisfacția pacientului și serviciile oferite. 

 

Așa că, pentru a asigura creșterea optimă a clinicii, asigură-te că îți pregătești echipa. Sau, dacă nu ai timp, angajează un trainer. 

 

Trecerea de la Cabinet la Clinică Stomatologică necesită o perspectivă diferită care să includă funcționarea optimă a întregii afaceri.

 

Dacă în stadiul de cabinet focusul medicului este de a servi cât mai bine pacienții, în stadiul de clinică, focusul medicului este printre altele, de a se asigura că personalul servește cât mai bine pacienții.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.