smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Mini Voucherele De Recomandare Care Iti Vor Aduce 30 Pacienti Noi In 4 Saptamani

 

Modul în care personalul dvs.  de la cabinet abordează recomandările ar trebui sa genereze un adevarat program de recomandari. Aceast ar deveni o a doua natură de a cere pacienților opinia lor iar, dacă este pozitivă, sa cereți o  nouărecomandare tuturor pacientilor.

 

Consultanții specializati in marketingul pentru dentisti sunt de acord că recomandarile pacientilor sunt cea mai bună sursă de a aduce noi pacienți pentru orice cabinet. Încurajarea pacienților să te recomande prietenilor și familiei lor ar trebui să facă parte din rutina muncii la cabinet. Chiar dacă “toată lumea știe”, ar trebui să solicite pacienților recomandari.

 

Mini-vouchere de recomandare
• Trebuie sa aveți la dispoziție cel puțin 1 000 de mini vouchere de recomandare tipărite, care oferă pacienților vostri  spre exemplu 50 ron  în cadrul tratamentului dentar. Dacă nu aveți deja o companie de tipărire, puteti cauta pe motorul de cautare Google.
• Creați o scrisoare de înmânat pacienților care explică modul în care funcționează programul. Cel mai bine este ca scrisoarea să fie scrisă de dvs. sau de cineva din cabinetul dvs., astfel încât să fie unica și personalizata.
• Opțional: Trimiteți scrisoarea către întreaga bază de pacienți cu cinci mini vouchere de recomandare pentru a începe să porniți programul.

 

 

Controlul calității
• Creați un sondaj de control al calității similar celui de mai jos.
• Când pacienții completează tratamentul, adresați-le întrebările privind ancheta privind controlul calității. Dacă sunt mulțumiți de serviciul lor, explicați programul de trimitere. Dați-le scrisoarea de explicație și cinci cărți.
• Păstrați un jurnal zilnic cu câte cărți sunt distribuite pentru a urmări eficiența programului.
• Includeți câteva cărți de recomandare în litere care ies cu declarații.
• Trimiteți întotdeauna o notă de mulțumire oricărui pacient care se referă la un nou pacient. Includeți câteva cărți de recomandare.

 

Important
• Recompensarea unui pacient sau a unei persoane care recomanda un nou pacient este interzisă.
• Cel mai bine este sa deduceți  nou-pacient de 50ron din partea pacientului care l-a recomandat. Exemplu: Noul pacient are nevoie de o plomba, iar partea pacientului este de 200 ron. Puteți deduce din partea pacientului.

 

Cresterea recomandarilor depinde de obtinerea zilnica a mini voucherelor care ajung in mainile pacientilor, astfel incat sa le poata oferi prietenilor si familiei.

 

Controlul calității
Informații: Utilizați acest formular pentru fiecare pacient care finalizeaza tratamentul la cabineetul dvs.. Dacă pacientul a avut o experiență negativă, ar trebui să încercați să rezolvați problema imediat, dacă este posibil. Dacă trebuie să obțineți mai multe informații înainte de a acționa, spuneți pacientului că îl veți apela în 24 de ore pentru a rezolva situația.

 

Informați pacientul: Când pacienții termină tratamentul în cabinetul nostru efectuăm un control rapid al calității pentru a vă asigura satisfacția față de serviciul nostru.