smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Marketingul pentru Dentiști este format din doar 2 elemente.

 

Dacă vrei să îți faci clinica mai cunoscută, dacă vrei să îți crești numărul de pacienți, cu alte cuvinte dacă vrei să faci Marketing, ai nevoie doar de 2 lucruri:

 

1. Creație

2. Expunere

 

Dă-mi voie să îți demonstrez:

 

Vrei să promovezi o ofertă în mediul online? Atunci ai nevoie de Creație pentru text/ abordare și ai nevoie de reclamă pentru Expunere.

 

Vrei să creezi un sistem de recomandări în clinică? Atunci ai nevoie de Creație pentru script și ai nevoie de personal dedicat care să îl folosească cu fiecare pacient (Expunere).

 

Sau vrei să trimiți un e-mail la baza ta de date? Ai nevoie de conținut (Creație) și de platforma de e-mail marketing (Expunere).

 

Orice acțiune de Marketing pentru clinica ta implică aceste 2 elemente.

 

Așa că întrebarea mea pentru tine este:

 

Dacă te promovezi în acest moment însă fără rezultate, care este motivul? Creația sau Expunerea? Sau ambele?

 

Să știi că te putem ajuta! Accesează unul din butoanele de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.