smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Cum se pregatesc Clinicile Stomatologice pe timp de Coronavirus?

 

În acest articol află care a fost planul de acțiune al doctorilor stomatologi Aida Pascale, Georgeta Mihu, Tudor Coroș și Nuțu Toader în anul 2008 când Criza Financiară a luat amploare.

 

De asemenea, vei descoperi și soluțiile pe care cei 4 doctori stomatologi le-au găsit împotriva Crizei din 2020 cauzată de Coronavirus.

 

Pe timp de criză este cel mai bine să te promovezi!” acestea sunt vorbele domnului doctor stomatolog Nuțu Toader, Neoclinique.

 

Vizualizează videoclipul de mai jos și află exact ce este bine să faci și ce trebuie să eviți în această perioadă dificilă.

 

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.