smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Cum se creaza o pagina de promovare pentru clinica stomatologica

Este putin stiut faptul ca anumite clinici stomatologice obtin rezultate uimitoare folosind pagini de promovare.

 

Ceea ce vei descoperi in acest articol este cum sa creezi o pagina de proovare pentru clinica ta stomatologica. Astfel vei reusi sa atragi ai multi pacienti.

 

Aceste tipuri de pagini le folosim foarte des pentru clinicile stomatologice care apeleaza la MarketDent.

 

Hai sa vedem in continuare cu a facut.

 

Titlul este unul care atrage atentia. In cazul de fata s-a folosit titlul "Credeai ca dintii tai nu mai pot fi salvati?". Asta trezeste curiozitatea pacientilor si ii aduce pe aceasta pagina prin promovarea platita pe facebook.

 

Titlul este urmat de o promisiune din partea clinicii care transmite pacientilor faptul ca la ei se pot rezolva usor problemele dentare.

 

Acestea sunt urmate de un indemn la actiune prin care incurajam potentialul pacient sa apeleze la clinica Unident.

 

pagina de proovare pentru clinica stoatologica

 

Dupa ce am facut asta, incepem sa le spunem pacientilor de ce este bine sa apeleze la Unident. Astfel scoatem in evidenta tehnologiile care pot ajuta pacientii sa obtina rezultatul promis.

 

proovare clinica stoatologica

 

 

Acum ca le-am captat atentia pacientilor si ca le-am deonstrat ca Unident este clinica cea mai potrivita pentru ei, este tipul sa ii indemnam sa se programeze.

 

Pentru acest indemn la actiune am adaugat si un video care contribuie si mai mult la increderea in luarea deciziei.

 

unident

 

 

 

 

Totusi, suntem constienti ca si in acest pas, potentialii pacienti s-ar putea sa nu fie complet convinsi. Asa ca este timpul sa expunem beneficiile. Acestea sunt afisate pe un design atragator si ii indeamna sa le parcurga.

 

proovare clinica stoatologica

 

Si pentru ca tot mai multi potentiali pacienti vor sa afle de la alte persoane cum a fost la clinica, afisam cele ai bune marturii ale clinicii.

 

Acestea au fost selectate din sectiunea marturii ale site-ului Unident si au contribuit in trecut la atragerea de pacienti noi.

 

arturii pacienti

 

 

Evident la finalul paginii de vanzare afisam un nou indemn la actiune deoarece este dovedit faptul ca formularele de la sfarsitul paginii sunt cel ai des completate.

 

 

Si pentru ca pacientii vor sa stie unde merg, este important sa afisam adresa clinicii astfel incat sa isi faca o idee despre locul unde se afla clinica.

 

 

Clinica Unident a atras foarte multi pacienti din Facebook folosind astfel de pagini de vanzare . Daca in trecut clinica obtinea pacienti noi doar din recomandare, in acest moment jumatate din ei vin din facebook.

 

Pe langa toate acestea, pagina a fost foarte vizibila si pacientii au inceput sa fie tot mai constienti de serviciile clinicii.

 

Clientul nostru este foarte multumit , drept dovada colaboram de aproape 1 an de zile .

 

Nicio clinica nu ar trebui sa rateze promovarea pe facebook prin aceste pagini de vanzare. Ele sunt esentiale in atragerea de pacienti noi.

 

Insa este important sa ai o stuctura convingatoare, astfel incat pacientii sa vina cu drag la clinica.

 

Vrei sa te ajutam? Apeleaza la seviciile Marketdent. Contacteaza-ne acum.