smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Cărți de vizită – cum ne asigurăm că își îndeplinesc rolul?

 

În acest articol ne-am propus să discutăm despre ce anume trebuie să conțină o carte de vizită pentru a-și îndeplini rolul.

 

În primul rând, este important să concretizăm care este rolul unei cărți de vizită?

 

Cartea de vizită, deși micuță și la prima vedere reprezintă doar un carton pe care sunt scrise câteva informații, are rolul de a comunica în numele tău.

 

Suntem siguri că de foarte multe ori ai participat la o un eveniment important unde ai cunoscut o mulțime de oameni.

 

Bineînțeles, așa cum este și normal, nu poți ține minte numele tuturor pe care îi cunoști într-o singură zi. Această perspectivă este valabilă și invers. Poate cineva s-a arătat interesat de discuția cu tine și are nevoie să-și aducă aminte numele tău.

 

Ei bine, aici intervine cartea de vizită. Este soluția optimă pentru ca nimeni să nu te uite.

 

 

Ce trebuie să conțină o carte de vizită pentru a-și îndeplini rolul?

 

Foarte simplu, o carte de vizită nu este ceva greu de realizat.

 

Astfel, informațiile care trebuie neapărat să apară pe cartea ta de vizită sunt:

  • Numele clinicii;
  • Logo-ul clinicii;
  • Eventual, dacă este loc, putem opta chiar și pentru  sloganul clinicii;
  • Numele și prenumele persoanei – deoarece este destul de greu câteodată să ne dăm seama care este numele de familie și prenumele, este bine să optăm ca numele să fie trecut cu majuscule;
  • Funcția – aceasta este scrisă de obicei folosindu-se caractere mai mici decât numele;
  • Datele de contact – numărul de telefon, adresă, e-mail și website;

 

Cum trebuie să arate designul unei cărți de vizită?

 

Designul este la fel de important ca și informațiile ce apar pe o carte de vizită.

 

Trebuie să se potrivească cu designul clinicii tale și trebuie să fim atenți atât la culorile pe care le folosim, cât și la fontul pe care îl alegem.

 

Toate elementele trebuie să coreleze și să se lege între ele.

 

Grafica are un rol important în transmiterea mesajului dorit. Astfel, recomandăm ca o carte de vizită să aibă un design simplu, dar elegant. Nu trebuie să exagerăm în elementele de design folosite. Totul trebuie să fie curat pentru ca textul să fie lizibil.

 

 

Ce material trebuie să folosim pentru cărți de vizită?

 

Un material de calitate, evident! Un carton care să aibă o textură bună. De ce? Pentru că prima dată, persoana căreia îi dai cartea de vizită face contact cu materialul. Iar daca materialul este ieftin, fii sigur că nu o va păstra și nu se va uita peste ea. Curiozitatea nu va exista. 

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.