smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Când recomandă pacienții clinica ta stomatologică

 

Pentru a primi mai multe recomandări, trebuie mai întâi să înțelegi când recomandă pacienții clinica ta stomatologică.

 

Sunt 4 situații:

 

1. Când vor să ajute pe cineva.

 

Aici poți să oferi pacientului cartea ta de vizită sau broșura clinicii. Acestea împreuna cu o relație bună cu pacientul vor genera noi recomandări.

 

2. Când vor să pară inteligenți (pentru faptul că știu ceva)

 

În această situație te poți lăuda cu un nou mod de lucru sau cu o nouă tehnologie pe care o folosești cu ajutorul căreia ajuți pacientul să obțină rezultatul dorit. Acesta va dori să împărtășească cunoscuților ceea ce a aflat.

 

3. Când vor să simtă că fac parte din ceva special

 

Iată câteva lucruri pe care le poți face aici: Diplome pentru copii, o campanie umanitară, o misiune atractivă a clinicii, etc.

 

4. Când vor să mulțumească doctorului pentru lucrarea făcută

 

Atunci când pacientul este foarte mulțumit de lucrarea făcută, simte că îi datorează doctorului mai mult decât suma plătită. În această situație el începe să recomande prietenilor doar pentru a simți că întoarce valoarea primită.

 

Tu cum vei aplica aceste sugestii în clinica ta pentru a obține mai multe recomandări?

 

Ești pregătit să treci la următorul nivel? Investește în clinica ta!

 

Alege acum unul din planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.