smile@marketdent.ro +40 766 320 209

A fost odată cea mai mare Clinică Stomatologică din Ploiești

 

Totul a început de pe băncile facultății (acum 15 ani), când o colegă mi-a spus: “Du-te la clinica… (nu o să menționez numele). Sunt scumpi, dar sunt foarte buni.” Așa că am mers la recomandarea ei.

 

Când am intrat în sala de așteptare m-am așezat pe o canapea din piele maro, foarte confortabilă. Pe masă aveam câteva reviste interesante, iar pe perete era montat un televizor.

 

Personalul era foarte amabil, iar medicul mi-a explicat în mod profesionist care sunt afecțiunile mele și care sunt costurile. 

 

A avut dreptate colega mea, nu erau deloc ieftini, însă am acceptat planul de tratament la recomandarea ei.

 

La final, doctorul mi-a spus să ma reîntorc peste 6 luni pentru consultație. Nu mi-au facut nicio reprogramare, era în sarcina mea să îmi reamintesc. Ca majoritatea pacienților, nu m-am reîntors după 6 luni.

 

Timpul a trecut…

 

Dacă pe atunci această Clinică atrăgea pacienți în mod natural deoarece era cea mai veche, iar internetul nu era popular, pe parcurs lucrurile s-au schimbat.

 

Au apărut clinici noi cu dorințe mari de a reuși. Astfel, ele au început să investească în tehnologie, personal și promovare.

 

Însă, clinica la care am fost, nu a facut nicio schimbare în acești ani. Nu are nici acum site. Nu au făcut niciodată promovare. Investițiile în tehnologie au fost aproape inexistente. 

 

Rezultatul?

 

Cea mai mare clinică stomatologică de atunci este una dintre cele mai puțin cunoscute acum.

 

Ultima oară când am mers la această clinică (acum 3 ani), situația nu arăta deloc bine. Era evident că ducea o lipsă mare de pacienți, iar personalul era nervos și vizibil nemulțumit.

 

Sunt sigur că și tu cunoști astfel de cazuri. Sau poate chiar tu te regăsești în această poveste.

 

Întrebarea este ce o să faci mai departe?

 

O să continui să lucrezi așa cum ai făcut-o până acum sau o să iei o atitudine proactivă?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.