smile@marketdent.ro +40 766 320 209

10 Sfaturi pentru a Îmbunătăți Clinica Dentară

            Nu este ușor să administrați o clinică dentară. Profesia dentară nu a fost niciodată mai solicitantă sau stresantă decât în prezent, iar proprietarii de clinici dentare poartă o parte semnificativă din această povară.

       Pacienții nu au avut niciodată mai multe alternative de tratament dentar. Ei pot face o scurtă căutare pe internet sau pot posta rapid pe rețelele sociale întrebându-și prietenii pentru sfaturi.

         Acest lucru înseamnă că stăpânirea artei de a conduce o clinică dentară de succes se rezumă la concentrarea asupra câtorva aspecte esențiale ale întregii experiențe a pacientului. Astfel, puteți oferi cel mai bun tratament pacienților dvs. în timp ce sprijiniți echipa și evitați efortul inutil.

 

 

 

           Iată câteva tehnici simple, dar eficiente, pentru a îmbunătăți eficiența în cabinetul dvs. dentar imediat:

 

 

          1- Extindeți-vă serviciile

 

       Luați în considerare strategii pentru a extinde gama de servicii pentru a îmbunătăți valoarea, a consolida poziția competitivă și a stârni curiozitatea potențialilor pacienți atunci când vine momentul să extindeți baza de pacienți. 

      De exemplu, poate dimensiunea actuală a clinicii dentare limitează potențialul de producție și luați în considerare posibilitatea de a mări spațiul sau de a angaja mai mult personal.

    Totuși, țineți cont de câteva aspecte pentru a obține un echilibru adecvat. Nu doriți niciodată să solicitați excesiv echipa dvs. sau să faceți ajustări care afectează negativ experiența pacienților. Prin urmare, puteți analiza cu atenție alocarea resurselor necesare pentru a face această ajustare benefică.

 

 

     2-Oferiți Opțiuni Financiare Flexibile

 

      Pacienții preferă să plătească folosind diferite opțiuni de plată. Oferind mai multe variante, pacienții vor fi încântați să primească tratamente și să revină pentru îngrijirea dentară continuă.

     Pe lângă acoperirea asigurării, opțiunile financiare accesibile includ cardul de debit, cardul de credit, cecul personal și numerarul. Ca dentist, puteți oferi finanțare specifică pentru a vă asigura că situațiile financiare personale nu influențează selecțiile de îngrijire dentară.

 

 

     3-Adoptați Cultura Clinică

 

 

     Crearea unei culturi pozitive și sănătoase la locul de muncă impactează pozitiv experiența pacientului. Unele dintre cele mai de succes clinici dentare au înțeles importanța promovării unui mediu de lucru pozitiv.

    Decorarea și mediul fizic al clinicii influențează cultura clinicii. Metoda distinctivă de a face lucrurile, când este ajustată corespunzător, poate crește productivitatea, atrage talente de top și menține pacienții să se întoarcă pentru mai mult.

    Adunați toți membrii echipei și discutați în detaliu despre operațiunile de zi cu zi ale clinicii dentare. De asemenea, discutați despre obiectivele pe termen lung pentru a stabili și consolida cultura clinicii. Angajații vor fi mai fericiți și mai implicați dacă lucrează cu toții către același obiectiv, iar clinica dentară va prospera.

 

        4-Automatizați Biroul de Facturare

     Facturarea manuală necesită timp și expune la riscul de erori umane. De exemplu, urmărirea pacienților pentru a colecta contribuții proprii și procesarea cererilor de asigurare poate fi consumatoare de timp și costisitoare pentru toate părțile implicate. Facturarea automată vă poate ajuta să fiți plătit mai rapid, să oferiți echipei dvs. mai mult timp să se concentreze pe alte aspecte ale afacerii și să vă ofere mai multă liniște.

     

     Pentru a face treaba corect din prima dată, ar trebui să investiți în software de facturare de top. Dacă aveți resursele necesare pentru a investi în automatizare, este mai ușor. Când personalul dvs. petrece mai puțin timp pregătind cererile pe hârtie, s-ar putea să fiți surprins de câți bani puteți economisi.

 

 

     5-Instruiți-vă echipa dentară și țineți întâlniri regulat.

 

 

       Instruirea continuă a echipei dentare este esențială pentru a menține personalul fericit, productiv și eficient. Investiția în instruire demonstrează că vă pasă de carierele lor și poate contribui la crearea unei atmosfere de lucru pozitive care stimulează succesul.

       În fiecare dimineață, întâlniți-vă cu personalul pentru a discuta despre nevoile pacienților care au programări în acea zi. În ședințele ulterioare, abordați eventualele probleme cu pacienții și gândiți împreună modalități de a le evita să se repete. Aceste întâlniri nu trebuie să fie lungi; o scurtă adunare va fi suficientă, dar pot contribui semnificativ la îmbunătățirea productivității.

 

 

     6-Îmbunătățiți experiența pacienților prin împuternicirea acestora.

 

 

     Pacienții se adaptează rapid la creșterea instrumentelor de comunicare digitale și se simt mai în siguranță știind că au mai multe opțiuni de a comunica cu clinica.

     Permiteți pacienților să comunice în diferite moduri, inclusiv prin telefon, mesaje text, email și poștă tradițională.

      Permiterea pacientului să-și imagineze exact ce să aștepte în timpul intervenției chirurgicale necesită o comunicare clară și simplă. În ceea ce privește lucrările dentare, pacienții au multe îngrijorări financiare și medicale. Alocă timp pentru a determina avantajele competitive ale pacientului sau solicită sfatul unui furnizor de soluții expert.

 

 

      7-Delegarea sarcinilor.

 

 

    Delegarea sarcinilor și responsabilităților îmbunătățește productivitatea, eficiența și gestionarea timpului, permițându-vă să vă concentrați asupra sarcinilor de nivel superior. De exemplu, luați în considerare delegarea muncii administrative către membrii echipei sau angajarea unui scrib. Un grup de angajați foarte calificați, care sunt buni în îndeplinirea corectă a sarcinilor, ajută, de asemenea, la reducerea ratei de rotație a personalului și la consolidarea practicii.

    Vei găsi mai multă libertate în activitățile tale de zi cu zi pe măsură ce delegi responsabilități. 

    Asigură-te întotdeauna că ai backup-uri și planifică cu anticipație modul de gestionare a încărcăturilor de lucru tipice și anticiparea evenimentelor neprevăzute. Delegarea sarcinilor și împuternicirea angajaților sunt ambele aspecte esențiale pentru a câștiga încrederea angajatorului. Simplifică programul echipei tale, oferă-le un timp tampon în schimburi și permite-le să lucreze în cel mai semnificativ mod posibil.

 

     8-Îmbunătățirea recomandărilor de pacienți

 

    Pentru a construi o clinică dentară de succes, sunt necesare evaluări și recomandări pozitive. Oamenii au mai multă încredere într-o recomandare personală sau într-o recenzie oferită de un consumator real decât într-o reclamă. În plus, recomandările pacienților reprezintă o strategie excelentă pentru a atrage mai mulți pacienți în clinică, chiar și dacă începeți activitatea.

 

    Puteți încerca diverse concepte de programe de recomandare în domeniul stomatologic. De exemplu, încurajați pacienții să sugereze prietenilor săi prin oferirea unui sistem de bonusuri pentru recomandări, cum ar fi o curățare dentară gratuită sau o reducere specială. În acest scop, trebuie să distribuiți un simplu card de recomandare care descrie oferta la sfârșitul programării.

 

      Când pacienții vin la cabinetul dvs., se înscriu în acest program contra unei taxe mici și primesc albirea dinților gratuită atâta timp cât revin pentru programările regulate, evitând să anuleze programările în ultimul moment.

 

 

    9-Îmbunătățiți sistemul de programare.

 

   

     Un excelent sistem de programare pentru cabinetul dentar face mai mult decât să permită programarea de consultații. Îmbunătățește fluxul pacienților, crește productivitatea, reduce stresul atât pentru pacienți, cât și pentru angajați și, ca rezultat, contribuie la serviciul de înaltă calitate pe care pacienții voștri îl așteaptă. În plus, puteți oferi servicii excelente clienților chiar și atunci când cabinetul este închis, prin permiterea programării de consultații în orice moment.

 

     Aproape fiecare software de gestionare a cabinetului dentar oferă o funcționalitate de programare a pacienților pe care o puteți integra în site-ul afacerii dvs. Pacienții pot face o programare cu doar câteva clicuri, iar personalul dvs. o poate confirma după cum este necesar.

 

 

     10-Fă gestionarea echipei prioritatea ta principală.

 

     Simplificarea pe cât posibil este cea mai bună strategie pentru a crește eficiența.

 

    Din păcate, mulți angajatori și manageri nu sunt conștienți de numeroasele moduri în care pierd timp și bani.

Planificați întotdeauna din timp și gândiți-vă la ce au nevoie angajații dumneavoastră. Permiteți-le să-și stabilească prioritățile în diverse aspecte ale vieții lor.

 

     Când abordați noi directive, ajutați-i în munca lor esențială. În cele din urmă, utilizați tehnologia pentru a seta notificări automate pentru personalul dumneavoastră și pentru pacienți.

 

     Sperăm că ați înțeles sfaturile esențiale pentru a îmbunătăți practica dentară. Prin aplicarea acestor sfaturi, puteți ieși în evidență în fața concurenței și puteți duce practica dumneavoastră dentară la un nivel superior.

      Dacă doriți să îmbunătățiți rapid practica dentară, cel mai important lucru este să construiți un site web. Cu ajutorul site-ului, puteți îmbunătăți operațiunile interne și puteți oferi o experiență dentară mai bună utilizatorilor.

 

 

 

     Pentru a crea un site web, abordați o companie care oferă servicii de design pentru site-uri web dentare. Acestea au experiență în construirea unor astfel de site-uri web. Astfel, pot înțelege cerințele dumneavoastră și vă pot oferi o soluție care să ducă practica dentară la noi culmi.