smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Review-uri de la Pacienți - Cum să le obții

Review-uri de la Pacienți

 

Review-urile sunt foarte importante, știi deja asta.

 

 Cele de pe Facebook te ajută, deoarece toți pacienții tăi sunt pe Facebook.

 

 Însă cele de pe Google sunt fantastice, deoarece te urcă pe prima pagină.

 

 De fiecare data când un potențial pacient va căuta pe Google un dentist, tu vei fi afișat primul, datorită review-urilor.

 

 Așadar, dacă te ocupi de obținerea review-urilor în mod activ, îți garantezi un flux continuu de pacienți noi.

 

 De aceea, este important să motivezi și membrii echipei să solicite review-uri de la pacienți. Eventual le poți oferi bonusuri pentru implicare.

 

 Iată în continuare cum să obții review-uri de la pacienți:

 

 Sunt multe softuri care automatizează solicitarea de review-uri, însă acestea nu sunt la fel de eficiente ca atunci când cererea vine direct de la dentist.

 

 Acum, nu ar trebui să ceri tuturor un review, însă dacă un pacient îți face un compliment, ai putea să spui așa:

 

 "Vă mulțumesc foarte mult! Știți ce? M-ar ajuta foarte mult dacă ați intra pe Google și ați lăsa un Review. Ați putea face asta pentru mine?"

 

 Întotdeauna vor spune Da.

 

 Apoi le vei trimite un email sau un sms cu link-ul către pagina de review pe Google. Sunt mai mari șansele să îți lase un review când dentistul lor le cere asta și le trimite instrucțiunile.

 

 Clinica ta poate fi mult mai eficientă cu strategiile corecte de marketing. Vrei să te ajutăm? Alege planul cel mai potrivit pentru tine și solicită o propunere scrisă.

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.