smile@marketdent.ro +40 766 320 209

“Ne vedem peste 6 luni la consultație!” Sigur că da…

 

După finalizarea unui tratament, dentistul aproape întotdeauna spune pacientului: “Ne vedem peste 6 luni la consultație!

 

Însă de cele mai multe ori pacientul nu revine.

 

Dă-mi voie să lămurim lucrurile din start: Nu este datoria pacientului să revină la consultație peste 6 luni, este datoria ta să îl chemi!

 

S-ar putea să nu fii de acord și să spui că este dantura lui și că trebuie să aibă grijă de ea. Însă pacientul are prea multe griji.

 

Așa că este datoria ta ca dentist să readuci pacienții la clinică. 

 

Uite cum faci asta:

  • Îi spui ce urmează: “Este important să ne vedem peste 6 luni”;
  • Îi spui de ce: “Fără acea consultație riști să-ți pierzi dintele”;
  • Îi spui cum vei proceda: “Mihaela, asistenta mea, te va contacta peste 6 luni pentru a-ți face o programare.”.

 

Prioritatea ta nr.1 este să reduci procentul de “absențe” la consultația periodică.

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.