smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Idei de ceas pentru cabinet stomatologic

   Faptul ca pacientii au fobie de cabinetele stomatologice nu mai este nimic nou. Important atat pentru bunastarea pacientului, cat si pentru consolidarea relatiei dintre medic si pacient este ca atmosfera din cabinet sa fie una prietenoasa.

 

   MarketDent vine in ajutorul tau si astfel in acest articol iti propunem cateva idei de ceas pentru cabinet stomatologic care schimba cu totul imaginea clinicii tale.

 

   Indiferent ca esti nou pe piata stomatologica sau ai deja o vechime semnificativa este important sa faci cateva modificari pentru a te asigura ca ambientul este intotdeauna unul modern care inspira profesionalism sau chiar o atmosfera amuzanta.

 

 

  • Ceasul pentru cabinetul stomatologic nu da niciodata gres. Indiferent ca vrei sa ii dai o nota amuzanta cabinetului sau vrei sa-ti diferentiezi locul de munca de celelalte, figurile geometrice reprezinta intotdeauna un aspect frumos, elegant, dar in acelasi timp, prietenos.

 

 

 

  • Dcaa vrei un model mai sofisticat de ceas pentru cabinetul stomatologic atunci poti alege ceasurile care sunt modelate cu diferite lucruri ce tin de domeniul stomatologiei. Dintisorii sunt alegerea cea mai utilizata in acest caz, dar daca vrei sa ti-l personalizezi, dupa gustul si simtul tau decorativ, poti incerca de asemenea si o imagine a unei periute de dinti sau chiar a unui scaun stomatologic.

 

 

  • Urmand exact regula scrisa mai sus (pentru bunastarea pacientului trebuie sa existe o doza de amuzament macar in elementele decorative), ceasurile pentru cabinetul stomatologic poti fi personalizate cu cate un citat amuzanat despre stomatologie, o caricatura a medicului stomatolog sau o poza care sa aiba un mesaj nostim.

 

 

  • Daca totusi amuzamentul nu este punctul tau forte si vrei sa formezi o imagine a cabinetului bazata pe profesionalism si eleganta, poti opta intotdeauna pe alegerea unui ceas pentru cabinetul stomatologic ce are numerele romane. Daca ceasul este format si dintr-o rama ce tinde spre aspectul vintage, mult mai bine!

 

 

  • Pentru clinicile care au si servicii stomatologice pentru copilasi alegerea cea mai buna de ceas pentru cabinetul stomatologic este in forma diferitelor animalute. Lei, pinguini, caluti, zebre, animalele sunt intotdeauna o bucurie pentru prichindei. Astfel, daca vrei sa te imprietenesti cu micutii pacienti un ceas in forma acesta te poate ajuta foarte mult.