smile@marketdent.ro +40 766 320 209

De ce ezită pacienții să vină la consultație?

 

Cea mai bună modalitate de a ține pacienții activi este să vină la consultație. Cu toate acestea, mulți dintre ei nu se reîntorc regulat la dentist.

 

Iată aici câteva motive:

 

Motivul # 1: Ei cred că dantura lor este sănătoasă

 

Oamenii duc o viață mai sănătoasă în zilele noastre, țin diete, mănâncă sănătos, merg la sală, etc. Ei cred că sunt suficient de bine educați și nu înțeleg importanța vizitelor regulate la dentist.

 

Motivul # 2: Sunt ocupați

 

Oamenii duc o viață mult mai accelerată și nu prioritizează întotdeauna vizita la dentist. De aceea, în cazul lor este bine să creezi campanii de educare.

 

Motivul # 3: Le este teamă de costuri 

 

Pacienții se tem că îi costă prea mult, chiar și atunci când își permit. Afișarea prețului sau promoțiile îi motivează să acționeze.

 

Motivul nr. 4: Le este teamă

 

Teama este un motiv puternic. Dacă aceștia sunt genul de pacienți pe care dorești să îi targetezi, poziționează-te ca o clinică cu multiple opțiuni de sedare care are experiență cu pacienții care se tem să meargă la dentist.

 

Motivul # 5: Le este rușine

 

Dacă pacientul nu a mai fost de mult la dentist, iar problemele dentare s-au agravat, este posibil să îi fie rușine să vină la dentist. Se simte vinovat pentru faptul că nu a avut grijă de dantura lui.

 

Aici pozitionează-te ca o clinică care are grijă de pacienții care au afecțiuni grave.

 

Luând în considerare aceste motive, ce acțiuni vei intreprinde pentru a atrage mai mulți pacienți la consultație?

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.