smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Dă-le un motiv Pacienților noi să vină la Clinica ta Stomatologică

 

De cele mai multe ori pacienții merg la dentist atunci când au o problemă urgentă.

 

Însă piața cea mai mare este cea a pacienților care sunt conștienți că au o problemă, dar nu e atât de urgentă. În consecință pot amâna vizita la dentist.

 

Acum hai să ne gândim logic cum pot fi atrași:

 

Varianta 1:

 

Am putea să le spunem că suntem cei mai buni și că îi putem ajuta? Probabil vor fi convinși, însă în continuare vor amâna, deoarece problema lor nu este urgentă.

 

Varianta 2:

 

Am putea să le spunem că oferim o reducere la tratamentul de care au nevoie? Probabil vor veni, însă în cele mai multe cazuri vor amâna, deoarece consideră ca întotdeauna vor mai apărea și alte oferte mai bune.

 

Varianta 3:

 

Am putea să le spunem că primesc un serviciu care apelează la dorința lor dacă plătesc un serviciu de care au nevoie. Aici DA, întotdeauna îi vei face să acționeze. 

 

Repet, este important să știi ce își doresc (pentru a le oferi acel serviciu gratuit), apoi să le vinzi ce au nevoie.

 

Acest tip de ofertă funcționează de fiecare dată în atragerea de pacienți noi.

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică


Vrei să te ajutăm să atragi mai mulți pacienți? Alege unul din pachetele de mai jos:

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.