smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Cum am crescut numarul de pacienti in 2 zile

Stiai ca exista o ramura a stomatologiei care determina cresterea pacientilor in 2 zile cu pana la 20 pacienti?

 

Ei bine, de data asta vorbim despre micii pacienti.

 

Pedodontia este ramura stomatologiei care atrage cel mai rapid numerosi pacienti.

 

Daca promovarea este facuta corect, vei avea cel putin 20 de programari in doua zile, asa cum s-a intamplat in cazul clientului nostru.

 

Cum am facut-o iti vom prezenta in randurile de mai jos ale acestui articol.

 

Alegerea medicului dentist pentru noi nu este o misiune usoara, insa aceasta devine si mai dificila atunci cand vine vorba de cei mici.

 

Gasirea unui cabinet stomatologic care sa aiba o echipa de medici specializati in pedodontie si ortodontie infantila necesita o analiza minutioasa si atenta din partea parintilor, deoarece acestia isi doresc tot ce e mai bun pentru micutii lor.

 

Astfel, pe tot parcursul paginii de vanzare de pedodontie pe care am realizat-o pentru White Dental Care am convins parintele ca echipa si clinica White Dental Care constituie cea mai buna si sigura solutie pentru problemele dentare are copilului sau.

 

 

Prin cele trei puncte atinse de noi, am raspuns anticipat intrebarilor parintilor:

- Au medici buni?

- Sunt servicii de calitate?

- Au aparatura moderna?

- Va fi o procedura dureroasa?

 

Dandu-le raspuns la toate intrebarile, le-am castigat increderea.

 

De asemenea, parintii vor sa stie daca medicul a lucrat indeajuns de mult cu copiii incat sa-si poata puna increderea in ei.

 

Un dentist bun pentru copii trebuie sa aiba o experienta in aceste domenii pentru a stii sa comunice cu acestia. Si ce confirmare mai mare poate exista decat dovada foto ca multi copii au trecut pragul Clinicii White Dental Care?

 

 

Vazand experienta altor copii in cadrul clinicii, parintii vor prinde un plus de incredere si isi vor aduce micutul la acelasi dentist.

 

Un alt aspect ce nu trebuie omis in pagina de vanzare destinata copiilor este informarea cu privire la importanta prevenirii problemelor.

 

 

Astfel, am prezentat cateva dintre avantajele consultului periodic la copii sugerate de specialistii White Dental Care.

 

Printre cele mai importante se numara faptul ca o problema dentara a copilului poate trece neobservata de parinte, dar nu si de dentist.

 

Aspectul care va determina luarea deciziei sta in oferta paginii de vanzare. Daca intreg landing page-ul va fi sustinut de o ofera buna, de nerefuzat, atunci ei vor deveni pacientii tai.

 

In cazul nostru, oferta a fost sustinuta de un mesaj de marketing puternic: “Niciun parinte nu a refuzat aceasta oferta pentru sanatatea dentara a copilului sau”.

 

Acest lucru il va determina pe parinte sa se intrebe: eu de ce sa refuz? Imi pasa de sanatatea dentara a copilului meu => deci nu refuz oferta.

 

 

Rezultatele acestei pagini de vanzare destinate copiilor au fost un real succes,  peste 20 de clienti noi in 2 zile de la promovarea ei.  In timp, pe tot parcursul promovarii paginii, aceasta a generat peste 350 de potentiali pacienti.

 

 

Asadar, o pagina de vanzare bine realizata iti poate aduce peste 300 de potentiali pacienti, cu atat mai mult cu cat este realizata de specialisti in marketing, care stiu exact pe ce trebuie sa se axeze.

 

Vrei sa atragi si tu un numar mare de pacienti in 2 zile? Lasa-ne echipa MarketDent sa realizeze pentru clinica ta o pagina de vanzare sau sa te sfatuiasca in aceasta privinta.