smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Cele 4 tipuri de pacienți pentru clinica ta stomatologică

 

Sunt doar 4 tipuri de pacienți care ajung în clinica ta stomatologică:

 

 

1. Pacienți vechi

 

Aceștia sunt ușor de obținut dacă le-ai oferit în trecut servicii bune. Când se hotărăsc din nou să meargă la dentist, tu vei fi prima și probabil singura opțiune la care se gândesc.

 

2. Pacienți din recomandări

 

Aceștia vin cu multă încredere datorită cuvintelor frumoase spuse de prietenul lui. Recomandările le obții atunci când ești sociabil cu pacientul și îi arăți că îți pasă de sănătatea lui dentară.

 

3. Pacienți din branding

 

Aceștia sunt pacienții care au urmărit clinica ta mult timp (3 luni, 6 luni, 1 an sau mai mult), iar acum își doresc să vină la tine. Cunoaște și alte clinici, ar putea merge și la ele, însă ei s-au îndrăgostit de echipă, de cazuri, de videoclipuri, de postări și de orice alte materiale realizate

 

Acum tot ce mai rămâne este ca așteptările lor să se păstreze când în sfârșit se decid să facă pasul. 

 

4. Pacienți din oferte

 

Aceștia reacționează la oferte fără să fii știut înainte clinica ta. Ceva în oferta ta le-a atras atenția și au completat un formular, au scris un mesaj sau au sunat. De regulă, ei pot să uite complet de solicitarea lor și după 30 de minute. De aceea, este important să fie contactați imediat.

 

Acest tip de pacient are foarte multe opțiuni. Știe că poate să vină la clinica ta sau la încă alte 10. De asemenea, el se poate răzgândi foarte repede, spunându-și că nu este foarte important să vină.

 

Pentru acest tip de pacienți, clinica trebuie să demonstreze abilități în vânzări și atenție pentru potențialul pacient.

 

În articolele viitoare voi discuta despre cum să atragi pacienți din branding și cum să discuți cu pacienții din oferte. 

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.