smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Ce să îi spui pacientului pentru a-l câștiga pe viață

 

Pentru a caștiga un pacient pe viață trebuie să înțelegi poziția vulnerabilă în care pui pacientul prin natura jobului tau.

 

Stomatologia implică o invadare a spațiului intim. Pentru a obține permisiunea pacienților trebuie să îi faci să se simtă confortabil.

 

Modul cel mai bun prin care poți face asta este de a-I anunța că sunteți implicați împreună, că sunteți parteneri în a obține cel mai frumos zambet pentru el.

 

În acest sens vorbește cât mai des la persoana întâi plural: “Trebuie să facem asta…”, “Ca să avem dințișorii frumoși vom face…” , “Dacă vom face acum… vom avea…” etc.

 

În timp ce alți medici îl fac să se simtă vinovat pentru igiena precară a danturii sau pentru vizitele foarte rare la dentist, tu câștigă-l pe viață vorbindu-i ca un partener căruia îi pasă.

 

Comunicarea empatică este cea care face diferența dintre dentiștii de succes și restul.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.