smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Care este valoarea unui dinte?

 

Încearcă acest mic exercițiu cu echipa ta: Întreabă-i ce sumă ar cere pentru dintele din față daca ar ști că nu l-ar mai putea înlocui niciodată.

 

Cei mai mulți nu l-ar vinde pentru nicio sumă. Așadar, valoarea unui dinte este mult mai mare decât cea din lista de prețuri afișată pe site.

 

Vezi tu, clinica ta stomatologică schimbă vieți. Ai oportunitatea de a schimba aspectul pacienților într-un mod în care viața lor ia o nouă direcție.

 

Hai să vedem câteva exemple care susțin ceea ce am spus mai sus:

 

Să presupunem că pacientul este la Mall, unde întâlnește aleasa inimii. Însă pentru că nu a apelat la un pachet de prevenție, acum are o respirație urât mirositoare, lucru care l-a făcut să piardă oportunitatea de a o cunoaște.

 

Sau să presupunem că pacientul are o întâlnire importantă de afaceri din care poate castiga 1 milion de euro. Însă pentru că dantura lui nu inspiră încredere pierde contractul.

 

Îți spun aceste lucruri pentru că de obicei dentiștii sunt prinși în micro activități care îi fac să uite de adevărata valoare pe care o furnizează pacienților.

 

Iar când uiți de valoarea pe care o furnizezi, ești mai puțin convingător la telefon sau în prezentarea soluțiilor pentru pacient.

 

Îți propun să ai regulat sedințe cu echipa ta și să le reamintești care este valoarea unui dinte.

 

Astfel vei observa cum echipa ta reușește să convingă mai ușor pacienții și inclusiv să genereze mai multe recomandări.

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Vrei să te ajutăm în atragerea unui număr mai mare de pacienți? 

 

Accesează acum unul din cele 4 planuri și completează formularul.

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.