smile@marketdent.ro +40 766 320 209

4 tipuri de Comentarii Negative primite de la Pacienți

 

Sunt 4 tipuri de Comentarii Negative pe care ți le pot lăsa Pacienții.

 

Acestea sunt legate de:

 

  • Costuri
  • Tratament
  • Serviciu
  • Reavoință

 

Este ușor să răspunzi la comentariile pozitive, însă felul în care răspunzi la cele negative scot în relief adevărata imagine a clinicii tale. 

 

În continuare vei afla cum să răspunzi la cele mai frecvente 4 tipuri de comentarii negative. 

 

Comentariul negativ #1 este cel legat de costuri 

 

Acesta este cel mai frecvent tip de comentariu. Modul în care poate fi combătut este de a-l invita să se programeze la o consultație gratuită. Asta nu înseamnă ca o va și face, însă pacienții vor aprecia asta. 

 

Exemplu:

 

 

Comentariul negativ #2 este cel legat de tratament 

 

Pacienții sunt tot mai informații și sunt dispuși să intre în polemici cu tine privind un anumit tratament. A le face pe plac este cea mai mare greșeala. În schimb, lasă un comentariu axat pe misiune (de ce oferi acel tratament).

 

Exemplu:

 

 

Comentariul negativ #3 este cel legat de serviciile tale 

 

Pacienții care sunt nemulțumiți de serviciile tale pot lăsa comentarii sau recenzii negative. În aceste situații este bine să îți păstrezi calmul. Nu poți să mulțumești pe toată lumea. Cel mai bun mod de a răspunde este prin a-ți cere scuze (da, știu, asta e foarte greu) și prin a-i face o invitație la clinică pentru a îndrepta lucrurile. 

 

Exemplu:

 

 

Comentariul negativ #4 este cel venit de la răuvoitori 

 

In aceasta categorie poate sa intre comentarii sau recenzii de la non-pacienti sau de la cei care au profil fals. Si in aceasta situatie trebuie sa le multumesti pentru comentariul lasat (ufff greu, stiu) apoi sa subliniezi situatia (ca nu este pacient al clinicii tale). Optional, incheie prin a-l invita la o consultatie gratuita (pentru a pune clinica intr-o lumina si mai buna). 

 

Exemplu:

 

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.