smile@marketdent.ro +40 766 320 209

3 beneficii pe care le oferă pacienții loiali!

 

Cel mai important parametru pentru succesul unei clinici stomatologice este, fără îndoială, numărul de pacienți loiali. 

 

Cabinetul care a reușit să obțină un număr mare de pacienți loiali va beneficia de cele mai mari încasări. 

 

De fapt, pacienții loiali pot fi considerați motorul oricărei clinici stomatologice. De ce? Datorită acestor 3 beneficii: 

 

1. Pacienți care se reîntorc 

 

Pacienții loiali rămân pacienți pentru o durată lungă de timp, chiar și atunci când clinica își schimbă locația (la o distanță rezonabilă). 

 

2. Recomandări 

 

Pacienții loiali vor spune oricui să apeleze la singura clinică la care ei merg. 

 

3. Insensibilitate la preț 

 

Pacienții loiali continuă să apeleze la serviciile clinicii tale chiar și atunci când crești prețurile (în limite rezonabile). 

 

Există o singură problemă: Din cauza concurenței și a multitudinii de oferte, procentul de pacienți loiali a început să scadă. 

 

În articolul următor vom discuta despre ce poți face pentru a menține și câștiga noi pacienți loiali.

 

Vrei să te ajutam?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.