smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Lecția #5 Scopul paginii de vânzare locale

pagina de vanzare

 

În materialul anterior a fost definit termenul “pagină de vânzare” și a fost explicat modul în care această pagină funcționează.

În completarea materialului anterior, astăzi îți va fi prezentat scopul unei pagini de vânzare locale.

 

Scopul paginii de vânzare constă în a oferi cel mai mare beneficiu (beneficii) în ceea ce privește motivul pentru care ar trebui să vă contacteze.

Pentru a lua o decizice de a vă contacta sau nu, este nevoie ca potențialii pacienți să parcurgă informațiile de care au nevoie, ceea ce înseamnă că în această pagină trebuie să vă concentrați pe cele mai bune beneficii care ar trebui evidențiate în titlu, subtitlu sau sub forma de bullet points.

 

Scopul paginii de vânzare este să primești apelul telefonic

 

Oferă-le avantajele mari. Spune-i de ce și cum să ia legătura cu tine. Asta trebuie să facă pagina ta de vânzare. Nu mai mult, nici mai puțin.

 

Crearea unei pagini de vânzare locale

 

Aceasta este probabil cea mai dificilă parte, crearea paginii de vânzare locale - crearea de conținut unic, relevant și util care este specific locației respective. Acest lucru poate fi substanțial mai complicat atunci când ai de-a face cu o clinică care are mai multe locații, dar cu un pic de creativitate, totuși, se poate realiza!

 

Paginile de vânzare sunt ca niște vizite ghidate și sunt instrumente uimitoare pentru clinicile stomatologice. Acestea ajută potențialii pacienți să găsească rapid informațiile de care au nevoie și îi ghidează spre a vă contacta. 

 

Paginile de vânzare sunt un „Must Have” dacă intenționați să faceți orice reclamă PPC pentru a capta oportunități pentru ca piața de publicitate dentară este foarte competitivă, iar concurenții care utilizează pagini de vânzare vor avea un ROI și rate de conversie mai mari decât cei care nu.

Multe pagini de vânzare fac greșeala de a fi generale în loc să se concentreze pe nevoia imediată a vizitatorului.

 

Optimizarea pe mobil a paginilor de vânzare locale

 

Având în vedere numărul de persoane care utilizează dispozitive mobile, numărul potențialilor pacienți noi este uriaș. Dar, puteți ajunge la ele numai dacă pagina voastră de vânzare este optimizată pentru mobil.

 

Multe persoane își folosesc dispozitivele mobile pentru a-ți găsi clinica stomatologică, iar dintre cei care găsesc pagina de vânzare de pe un dispozitiv mobil, 44% vor face o programare.

 

De ce sunt importante paginile de vânzare dentară?

 

Vă puteți întreba, de ce nu pot să-mi direcționez pur și simplu anunțurile către pagina de start a site-ului meu web? Răspunsul este scurt: nu veți obține același număr de conversii pe care le-ați obține cu o pagină de vânzare adaptată la anunțurile dentare specifice pe care le difuzați.

 

O pagină de vânzare bine optimizată ar trebui să includă:

  • Intervalul orar;
  • Harta care indică locația clinicii;
  • Un buton CTA “obtineti indicații” sub hartă;
  • Numele, adresa si numărul de telefon;
  • O imagine prezentând clinica în sine.

 

În capitolul următor, vom împărtăși cu voi șablonul paginii de vanzare pentru a putea vedea toate componentele de care are nevoie o pagină de vânzare pentru a avea succes și pentru a transforma vizitatorii în pacienți.

 

Ai ratat lecția anterioară? O găsești aici

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege unul dintre planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.