smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Site-ul pentru Dentiști REINVENTAT

marketing pentru dentisti

Totul în jurul nostru evoluează! Telefoanele sunt mai bune, mașinile mai performante, tehnologia dentară poate realiza un dinte în 60 de minute, etc.

De aceea, este normal ca și site-urile pentru dentiști să evolueze.

 

Împreună cu echipa mea de programatori și designeri am regândit fiecare detaliu al unui site pentru dentiști. Iată câteva exemple:

SEO Titan - Scopul articolelor este să genereze trafic gratuit din Google. Însă modul în care sunt ele afișate la secțiunea blog, nu ajută prea mult.

 

  • Lui Google îi place ordinea, afișarea pe categorii. De aceea, SEO Titan este un modul care generează mini bloguri per tratament. Astfel este mai ușor să ajungi pe prima pagină în Google pentru tratamentele importante.

 

  • Speedster - Site-urile realizate în platforme precum wordpress se încarcă mai greu. Atunci când intervin conflicte între pluginuri, pagina se poate încărca și în zeci de secunde. De aceea, Speedster folosește noi tehnologii care face ca site-ul tău să se încarce instantaneu. Pacienții vor observa imediat diferența.

 

  • Smart Pricing - Toate site-urile pentru dentiști arată identic la pagina prețuri/ tarife/ onorarii: un tabel de prețuri... Aici potențialii pacienți se uită ca să compare prețul cu alte clinici. Noi am regândit această pagină care îi determină pe pacienți să descopere mai multe despre calitatea serviciilor tale înainte de a vedea prețul.

 


Iar asta nu este tot! Accesează butonul de mai jos pentru mai multe funcționalități:

Află mai multe!