smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Sfatul dentistului și Promovarea online

 

Sfatul pe care îl dai pacienților are sens și este valoros: “Atunci când nu vii la consultația periodică, situația danturii se agravează și astfel te costă mai mult.

 

Însă la fel este valabil și sfatul: “Atunci când nu te promovezi constant, vei fi împins la un moment dat de nevoie, iar atunci va fi prea scump.

 

Iata motivele:

 

#1 Cu o floare nu se face primavară

 

Succesul are loc atunci când ești prezent constant în mediul online, chiar și cu un buget redus. Dacă ai lipsit mult și vrei ca peste noapte să ai succes, șansele sunt împotriva ta.

 

#2 Cu cât aștepți mai mult, cu atât te costă mai mult

 

Prețul reclamei la Facebook în UK și în Franța este de 7 până la 10 ori mai mare. Estimez că în 2-3 ani, în România, prețul va fi de aproximativ 5 ori mai mare decât este acum.

 

În concluzie, promovarea nu este ceva care poate fi amânat. Implică-te sau deleagă către o agenție de marketing!

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.