smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Pericolul la care este supusă o clinică stomatologică

 

Sunt unii dentiști care spun că sunt mulțumiți cu situația lor actuală.

 

Ei nu urmăresc cele mai noi trenduri în marketing, nu se interesează de ultimele tehnologii, etc.

 

Pur și simplu merg în virtutea inerției.

 

Însă asta îi pune în mare risc, deoarece lumea în care trăim evoluează.

 

La un moment dat, piața va decide că nu mai ești relevant și se va întâmpla asta, cel mai probabil, înainte de a mai putea face vreo schimbare.

 

Să luăm marketingul, ca exemplu. Lumea este atât de saturată de informație încât este tot mai greu să ai un impact.

 

Oamenii obișnuiau să internalizeze un mesaj dupa ce îl ascultau de 7-8 ori. Acum studiile arată că este nevoie de aproximativ 17-20 de repetări pentru ca mesajul să aibă același impact.

 

La fel se va întâmpla și în clinica ta: Modul în care tratezi pacienții, tehnologiile pe care le folosești, frecvența comunicării, etc., toate contează.

 

Continuă să îți pui întrebări legate de ceea ce ai putea îmbunătății în clinica ta stomatologică și vei evita pericolul de a deveni irelevant pe piață.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.