smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Noi idei de marketing pentru medicii stomatologi

 

 

Este firesc ca aproape toată lumea să se confrunte  cel puțin o dată în viață cu o problemă dentară, de asemenea mulți oameni care încearcă să meargă mai departe cu problema dentară pe care o au. Fără a se deranja de tratamentul pe care ar trebui să-l ia pentru a scăpa cât mai curând posibil de problemă, aceasta ajunge să avanseze odată cu trecerea timpului. Astfel medicii dentiști trebuie să ofere tot felul de facilități pentru pacienți, tehnologii și materiale moderne pentru un tratament optim.

 

Industria dentară a devenit competitivă din cauza economiei actuale, în aceste condiții un profesionist în domeniul marketingului online te poate ajuta cu idei potrivite pentru promovarea activității clinicii tale dentare.

 

Definiți nivelul de succes pe care doriți să-l atingeți. Orice ar fi, un lucru este sigur: trebuie să îți stabilești o creștere măsurabilă și realistă. O firmă de consultanță te va ajuta să identifici instrumentele de care ai nevoie pentru a ajunge acolo și obstacolele pe care le poți confrunta pe parcurs. De asemenea recomandarea unui plan de acțiuni și strategii pentru a asigura rezultate pe termen lung, pentru a crește productivitatea, eficiența și în cele din urmă profitabilitatea.

 

Potențialii pacienți când navighează online în căutarea unui cabinet dentar, rareori depășesc prima pagină a motoarelor de căutare. Pentru a fi pe prima pagină a browserelor, metodele de optimizare în căutările online și offline devin tot mai importante. Crearea link-urilor, cercetarea relevantă a cuvintelor cheie, depunerea de directoare și instrumente Google pot ajuta site-ul tău să se deplaseze în sus în rezultatele căutării.

  

 

Scrierea blogurilor și articolelor dentare informative și trimiterea lor la diferite directoare de articole reprezintă strategii eficiente de marketing dentar, care nu numai că ajută la promovarea site-ului tău, dar și la educarea potențialilor pacienți. În cazul în care scrisul nu este specialitatea ta, solicită ajutorul editorilor de la agențiile de marketing pentru redactarea articolelor dentare.

 

Comunicați pacienților că publicați activitățile de la clinica ta dentară pe site-urile de rețele sociale cum ar fi Facebook, Twitter și LinkedIn. În plus, dacă actualizezi în mod constant profilele, există șanse mai mari să nu pierzi clienți noi. Dacă nu reușești să actualizezi profilurile din cauza programului acupat, apelează serviciile unei agenții de marketing online dentar.

 

 

O modalitate interesantă de a ține pacienții „conectați” la website-ul tău este să ai un „Live Chat”. Opțiunea de chat live 24 ore pe zi poate rezolva instantaneu chestionarea pacienților și face o legătură mai apropiată cu clienții tăi. Deoarece chat-ul online este cea mai preferată formă de comunicare, un Live Chat va spori credibilitatea cabinetului tău stomatologic.

 

Pentru mai multe idei de marketing a cabinetului tău dentar, contactează echipa MarketDent.