smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Marketing pentru dentisti? E usor daca stii la cine sa apelezi

Marketingul, la fel ca si stomatologia, presupune o afacere in care trebuie sa investeti incontinuu.

 

Investesti in oameni pentru a fi sigur ca ai alaturi de tine o echipa capabila cu care sa stii ca poti creste.

 

Investesti in cursuri de specializare deoarece niciodata cunostintele pe care le ai nu sunt suficiente in aceste domenii.

 

Intotdeauna apare o tehnica noua de marketing sau o tehnologie moderna pentru un serviciu stomatologic.

 

Investesti timp. Deoarece fiecare zi este o noua provocare. Fiecare zi aduce o noua incercare si noi sanse de a te promova, de a te face cunoscut, de a avea pacienti/ clienti multumiti de toate eforturile pe care le faci.

 

Deoarece stim ca stomatologia este un domeniu de munca foarte dificil, ce iti ocupa timp, in acest articol o sa iti vorbim putin de ceea ce trebuie sa faci ca sa iti usurezi munca.

 

Din pacate nu iti putem da o solutie pentru ceea ce presupune munca ta, insa iti dam o solutie pentru ceea ce presupune promovarea.

 

MarketDent – Marketing pentru dentisti.

 

Noi suntem solutia unui marketing organizat, complex, de calitate si cu rezultate garantate.

 

Iata ce putem face pentru tine:

 

1. Postari branduite

 

Vom posta saptamanal pe pagina de Facebook a clinicii tale. Postarile sunt mereu diferite, se promoveaza un tratament, descrie echipa, clinica, apar poze INAINTE-DUPA.

 

2. Administrare FB Ads


De ce ai nevoie de asa ceva? Reclamele tale trebuie sa ajunga la publicul tinta. Retargetam pacientii ce ti-au vizitat site-ul si tragetam potentialii pacienti.

 
3. Pagini de vanzare


Pacientii nu vor doar servicii stomatologice, ei vor sa stie ca fac alegerea cea mai buna atunci cand vin la cabinetul tau. Pentru asta folosim paginile de vanzare. Vezi aici portofoliul MarketDent.

 

 

4. Materiale printate 


Atragi mai multi pacienti prin intermediul materialelor printate. Lunar vei primi un pachet de la noi cu materiale personalizate si instructiunile necesare.

 

5. Analiza Pietei

 

Trebuie sa stii si sa fii la curent cu toate miscarile concurentilor. La fel ca si tine, si ei sunt in continua dezvoltare. Noi insa avem grija sa te dezvolti mai rapid decat ei.

 

6. Branding
 

Ne asiguram ca ramai in memoria oamenilor. Brandul ofera pacientilor justificarea pentru care ar trebui sa aleaga un anumit cabinet. In acest sens, stabilim misunea, sloganul, promisiunea de valoare si mesajele de marketing.

 

7. Newsletter

 
Cabinetul tau are mereu noutati pe care vrei sa le impartasesti cu abonatii. Aici vom crea email-uri cu un design deosebit si cu mesaje care ii incurajeaza sa rezerve o consultatie.

 

8. Automatizare

 

 Pacientii tai isi doresc atentie. Prin automatizare reusesti sa comunici prin email, reclame si sms DOAR atunci cand ei sunt interesati si ti-au vizitat site-ul.

 

9. Adwords
 

Pacientii activi sunt cei care cauta in Google. La MarketDent iti furnizam lista completa de cuvinte cheie folosita de pacienti si astfel iti afisam reclama doar lor.

 

10.  SEO
 

Este important sa fii prezent in Google pentru cat mai multe cuvinte cheie. MarketDent ofera intreaga lista de cuvinte cheie si te aduce pe prima pagina in Google.

 

11. Info pacienti
 

De regula, pacientii nu iau decizia imediat atunci cand vine vorba de un tratament costisitor. De aceea, MarketDent le furnizeaza toate materialele utile care ii ajuta sa ia decizia.

 

12.  Blogging

 

Continutul este rege din multiple motive. De la beneficii SEO pana la captare pacienti noi. MarketDent scrie regulat articole care raspund la intrebarile pacientilor.

 

 

13. Refresh Website


 Sa mai spunem ca Website-ul este imaginea clinicii este de prisos. MarketDent face propuneri pe parte de design si reface continutul cat mai atractiv. Optional se poate apela la refacerea site-ului.

 

14.  Instruire personal
 

Sunt multe lucruri care pot fi imbunatatite la clinica pentru a creste numarul de pacienti si recomandari. De aceea, un expert MarketDent se va ocupa de instruirea personalului tau.

 

Dupa cum observi, ai toate dovezile pentru a apela la MarkeDent pentru promovarea clinicii.

Asa cum noua ne este greu sa stim exact cat de dificila este o interventie stomatologica, asa si tie iti este dificil sa te ocupi de marketingul clinicii tale.

 

Insa echipa noastra face totul sa para usor.

 

Cum?

 

Noi nu am auzit niciun medic stomatolog ca vrea sa renunte la meseria sa.

 

Nici noi nu renuntam!

 

MarketDentMarketing pentru dentisti