smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Marketing Automatizat pentru Clinicile Stomatologice

 

Marketingul automatizat este o unealtă nouă care permite clinicii tale să comunice cu pacientul atunci când este interesat, fără nicio implicare din partea personalului.

 

Să vedem câteva exemple:

 

  • Pacientul vizitează pagina de tratament implant la 12 noaptea. Sistemul îl identifică și îi trimite un e-mail oferindu-i mai multe info despre implant.
  • Pacientul vizitează de mai multe ori pagina de implant însă nu ia nicio decizie. Atunci personalul de la recepție este notificat de sistem să sune pacientul.
  • În ziua programării pacientul primește automat e-mail și SMS pentru a-i reaminti programarea la clinica ta stomatologică.
  • După tratament pacientul primește e-mail de feedback, de solicitare review și recomandări.
  • Pacientul dă dovadă de interes pentru un anumit tratament. Sistemul identifică interesul pacientului și pornește o campanie care promovează tratamentul respectiv.
  • Și lista poate continua…

 

Foarte important de menționat este că datele pacientului sau potențialului pacient pot fi obținute online sau offline, respectând termenii GDPR.

 

Sistemul de marketing automatizat recunoaște doar pacienții înscriși și poate fi implementat pe orice site prin inserarea unui cod.

 

 Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Vrei să te ajutăm să te diferențiezi pe piață? Alege unul din pachetele de mai jos:

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitive, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.