smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Idei de marketing pentru cabinetul tau stomatologic în 2019

 Esti in cautarea de strategii de marketing pentru cabinetul tau stomatologic pentru anul 2019?

Avand in vedere ca traim intr-o era digitalizata, este extrem de important sa tii pasul cu noutatile. Doar asa te poti asigura ca mesajele tale ajung acolo unde sunt pacientii tai.

 

Videoclipurile sunt foarte importante pentru notorietate

 

Cotinutul video este mai atractiv si mai captivant decat continutul scris. Mai mult decat atat este mai usor de amintit.

Mai mult, rata viralitatii continutului video este mult mai crescuta decat cea a continutului scris.Nu ratati sansa de a va spori notorietatea: introduceti videoclipurile in strategia dvs. de marketing.

 

Videoclipurile  live

Experienta in timp real le aduce pacientilor tai un sentiment de mai buna intelegere fiind vorba de o conversatie cu posibilitate de interactiune instana.  Răspunzând la întrebări prin intermediul unui videoclip live, prezentând noi tehnologii sau împărtășind sfaturi profesionale, veți spori în mod semnificativ vizibilitatea site-ului dvs. 

 

Continutul Interactiv

"Distrați-vă și educați", este motto-ul care va funcționa la maximum în 2019.

 Beneficiul principal al acestei părți interactive constă în posibilitatea de a va conecta direct cu pacientii existenti cat si cu potentialii pacienti.

Oferiti-le continut distractiv si educativ, postand constant pentru a-i determina sa interactioneze cu cabinetul dvs. in mediul online si pentru a îi fideliza.

 

Continut original si personalizat

Postarea conținutului în mod regulat este foarte importana. Trebuie să scrieți un continut care sa va diferentieze intre concurentii dumneavoastra. Toți suntem spamați cu tone de conținut, deci dacă sunteți dornici să atrageți atenția, ar trebui să încercați să vorbiți în mod unic.

Oamenii doresc să privească, să audă și să citească ceva care este într-adevăr relevant pentru nevoile lor. Concentrați-vă pe furnizarea unui continut valoros cititorilor și veti vedea cum acestia vă vor aprecia eforturile.
Personalizarea continutului funcționează eficient atat in social media cat si în campaniile de marketing prin e-mail.

 

Distribuirea este cheia Vizibilitatii

Postarea unui continut sub diverse forme va fi o modalitate eficientă de a vă crește vizibilitatea și disponibilitatea într-un spațiu digital aglomerat. Ați petrecut mult timp creând conținutul, acum este important să funcționeze și să atingă ținta dorită.

Este esențial să oferiți mai multe tipuri de conținut pentru a atrage diferite stiluri de educare. Unii ar citi mai degrabă un post pe blog, alții ar prefera probabil un videoclip. Repetarea aceluiași conținut în diferite formate oferă oportunități nesfârșite de a capta audiența și de a crește nivelul de interactiune: distribuire, comentarii, etc. si implicit al vizibilitatii.

 

Concluzii

Rețineți aceste tendințe pe măsură ce vă stabiliți strategia și obiectivele de marketing pentru anul 2019.

Fiti consecvenți si veti observa ca veți produce rezultate mai bune, care vă vor spori notorietatea, numarul pacientilor,  vor conduce traficul către site-ul dvs. web și va vor clasa printre cei mai buni dentisti din zona dvs.

 

Sunteti pregatiti de progres in 2019?

Suntem echipați pentru a vă ajuta să cresteti numarul pacientilor, să vă oferim cele mai recente informatii în marketingul digital și SEO și să obțineți rezultate reale pentru a castiga si mai multi pacienti.

 

Alege unul din planurile noastre:

https://www.marketdent.ro/