smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Este bine să copiezi Oferta altei Clinici Stomatologice?

 

Asta poate o bănuiești, însă nimeni nu ți-o spune:

 

De fiecare dată când promovezi o ofertă, există câteva clinici care analizează sau discută oferta ta.

 

Uneori își spun: “Îmi place oferta lor, hai să facem și noi una asemănătoare. Sigur le merge bine cu ea, dacă o promovează atât de mult.

 

Întrebarea este: Dacă o clinică copiază oferta altei clinici, rezultatele vor fi identice?

 

Răspunsul este NU. De fapt, rezultatul poate fi complet diferit.

 

Doar anumite tipuri de oferte și tratamente sunt potrivite pentru promovarea unei clinici.

 

De ce se întâmplă asta?

 

Felul în care brandul tău este văzut pe piață, contează. De exemplu, dacă ești văzut ca expert în ortodonție, nu poți atrage prea ușor pacienți pentru fațete dentare.

 

De aceea, noi avem un set de întrebări, la care pacienții fideli ai clinicii sunt rugați să răspundă. În felul acesta, vedem cum este văzută clinica ta pe piață.

 

Așadar, recomandarea de azi este ca întotdeauna să faci ofertele și să promovezi tratamentele care dau rezultate pentru clinica ta.

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.