smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Diferența dintre Marketingul și Reclama unei Clinici Stomatologice

 

Cei mai mulți cred că Marketingul și Reclama sunt același lucru. Nu este deloc așa!

 

O să îți explic imediat diferențele, însă mai întâi ține cont de următorul aspect important: Dacă Marketingul nu funcționează, Reclama nu are nicio șansă!

 

Să începem cu niște definiții de bază: 

 

Reclama presupune folosirea unei platforme (Radio, TV, Internet) pentru transmiterea unui mesaj.

 

Marketingul este tot ceea ce faci pentru a transmite cine ești și ce faci. Asta include modul în care comunici în reclamă, amabilitatea personalului, modul în care răspunzi la telefon, tehnologia pe care o folosești, etc.

 

Tot ce se întâmplă în clinica ta și în comunicările ei au un element de marketing.

 

Multe din lucrurile care se întâmplă în clinica ta și de care nu ești conștient au un efect subtil sau major asupra pacienților. Aceste lucruri vor contribui la acceptarea sau respingerea tratamentului de către pacienți.

 

Din momentul în care conștientizezi că tot ce faci înseamnă marketing și începi să îmbunătățești fiecare aspect al clinicii, inclusiv modul în care comunici asta, atunci reclama va fi tot mai eficientă, iar clinica în continuă dezvoltare.

 

Însă dacă te vei axa doar pe promovare, în timp ce ignori partea de marketing, vei putea obține rezultate pentru o perioadă, însă la un moment dat vei eșua.

 

Vrei să te ajutăm? Alege unul din planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.