smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Dentistul și Preotul

 

Imaginează-ți cum ar fi ca pacienții să vină la tine și să accepte planul de tratament fără să mai ceară o a doua opinie.

 

Să nu pună la îndoială nimic din ceea ce îi spui și să îți arate un respect ieșit din comun.

 

Aceasta nu este o fantezie, este o realitate care se întâmpla acum 30 de ani.

 

Oamenii nu ieșeau din cuvântul dentistului așa cum ascultau cu sfințenie de preot.

 

Între timp, lucrurile s-au schimbat. Oamenii au acces la informații și pot alege ce să creadă și la ce dentist să meargă.

 

Cu toate acestea, unii dentiști se comportă de parcă lucrurile nu s-au schimbat deloc.

 

True Story:

 

Asistenta unei clinici i-a comunicat unui pacient faptul că dentistul nu îl poate trata în ziua programată, deoarece a răcit. Ulterior, ea a fost mustrată pe motiv că pacientul nu trebuie să știe niciodată că dentistul s-a îmbolnăvit. Că trebuie să se creeze o imagine că dentistul nu se îmbolnăvește niciodată.

 

Astfel de situații se întâmpla zilnic în multe clinici stomatologice.

 

Însă, este timpul să înțelegem ca pacienții sunt mult mai informați și tot ce vor este să știe ca îți pasă de ei. Altfel, este foarte ușor să își schimbe dentistul.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul din planurile de mai jos: 

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.