smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Cinci criterii de urmat pentru a alege numele potrivit pentru cabinetul stomatologic

   O intrebare uzuala in cazul clinicilor care ori sunt la inceput, ori desi au o anumita vechime pe piata stomatologica, doresc sa iasa in evidenta este: "Cum imi pot diferentia cabinetul stomatologic de celelalte existente?"

 

   Desi ai un cabinet stomatologic foarte bine pus la punct, cu o receptie care impinge pacientul spre o programare, cu o echipa bine instruita, amabila si prietenoasa, urmata de o tehnologie moderna ce are ca rezultat servicii de calitate, realizezi ca nu esti atat de cunoscut pe piata.

   Organizarea unui cabinet este un punct foarte important in buna desfasurare a unei clinici stomatologice. Insa nu este totul. Degeaba ai un cabinet ultra modern daca majoritatea oamenilor nu stiu de existenta lui.

 

   Tocmai din acest motiv am ales sa vorbim in acest articol despre o modalitate foarte buna de a face cabinetul tau mai cunoscut pacientilor: numele clinicii.

   Sunt o multime de cai la care poti recurge pentru a creste popularitatea clinicii tale, insa astazi iti vom pune la dispozitie cinci criterii de luat in consideratie in alegerea numelui cabinetului stomatologic:

 

   Criteriul I: Cu cat numele cabinetului stomatologic este mai simplu, cu atat el va fi mai usor de tinut minte.

   Suntem constienti de faptul ca in cele mai multe cazuri, sa gasesti un nume pentru cabinetul tau stomatologic, reprezinta un proces destul de dificil. Este bine de tinut minte insa, ca numele nu trebuie sa fie prea lung si cel mai important, nu trebuie sa aiba o combinatie de prea multe cuvinte din care sa rezulte doar unul singur.

 

   In felul asta, pacientul va ramane confuz, gandindu-se la ce ti-a trecut tie prin minte cand ai ales numele respectiv. Lucru care nu duce la o programare a pacientului, cu siguranta.

 

 

   

   Criteriul II: Gandeste-te la valorile si serviciile pe care vrei sa le furnizezi.

   Ca sa fii unic pe piata trebuie sa fii autentic. De aceea este bine sa te focusezi in alegerea numelui clinicii tale stomatologice asupra serviciilor pe care vrei sa le popularizezi cel mai mult. De exemplu, MarketDent beneficiaza de clienti ale caror clinici stomatologice sunt renumite pe estetica dentara sau implantologie).

   E adevarat, numele nu poate cuprinde toate seviciile de care un pacient poate beneficia in urma unei consultatii, insa este un factor predominant in decizia pacientului de a suna pentru o consultatie.

 

   Criteriul III: O a doua parere este intotdeauna bine venita.

   Daca nu esti 100% sigur ca numele ales este potrivit pentru ceea ce vrei tu sa inspiri, poti recurge intodeauna la opiniile celor apropiati. Trebuie doar sa le ceri sa isi idea seama de ce ai ales acel nume pentru clinica ta. Daca le este usor sa inteleaga semnificatia, insemna ca ai ales bine. Daca insa, au o dificultate in a intelege alegerea ta, inseamna ca trebuie sa te mai gandesti putin inainte de a lua o hotarare definitiva.

 

   

   Criteriul IV: Ai gasit numele potrivit pentru clinica ta? Scurteaza-l!

   Asigura-te pana in ultimul moment ca numele pentru cabinetul tau stomatologic este usor de scris, dar si usor de pronuntat sau de inteles pentru publicul tinta.

 

   Criteriul V: Legatura din Logo si Nume

   Este important de amintit faptul ca in stransa legatura cu numele cabinetului tau este si logoul. Ca sa te asiguri ca faci alegerea cea mi buna pentru clinica ta, poti alege mai intai un logo care sa te inspire pentru un nume potrivit si care sa defineasca munca ta. De asemenea, poti cauta mai inati un nume care urmeaza sa te ajute in gasirea unui logo potrivit.