smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Cadouri speciale pentru un cabinet stomatologic

   Gandindu-ne ca este dificil sa cauti cadouri pentru colegii tai din cadrul clinicii stomatologice, in acest articol iti oferim cateva variante de cadouri pentru cabinetul stomatologic si pentru medicii stomatologi.

 

   Este bine sa stii faptul ca nu conteaza foarte mult sa iti lasi semnatura sau numele gravat pe un cadou, ci mai degraba trebuie sa te axezi pe un cadou care sa te reprezinte si astfel, persoana careia ii oferi darul sa isi aduca aminte de tine imediat cum vede, dupa mult timp, ceea ce i-ai oferit. Plus de asta, sa fim sinceri unii cu altii: Cine isi doreste un cadou pe care sa apara numele celui care l-a cumparat?

 

   Desi pare grea alegerea unui cadou pentru cabinetul stomatologic sau pentru un medic stomatolog, noi iti demonstram in cele ce urmeaza ca nu e deloc asa.

 

  • Tablou personalizat – un dar intotdeauna la moda. Il poti personaliza cu un citat despre stomatologie sau chiar cu logo-ul si sloganul clinicii din care persoana careia vrei sa i-l daruiesti face parte. Acest tip de cadou arata foarte frumos in cabinetul medicului stomatolog, asa ca, atentie la culorile care predomina in clinica sau cabinet.

 

 

  • Ramele foto – mergand dupa principiul “O poza face cat o mie de cuvinte”, o idee ingenioasa de cadou pentru un cabinet stomatologic o reprezinta ramele foto. Le gasesti acum in diferite forme, marimi si cu diferite mici decoratiuni pe ele. Poti opta pentru o rama care are dintisori imprimati, iar ca poza poti alege chiar si una in care sunteti impreuna, tu si persoana careia vrei sa ii dai cadoul. Este un dar personalizat si conteaza foarte mult acest gest care consolideaza relatia de prietenie dintre voi doi.

 

 

  • Trofeu personalizat – un cadou amuzant, dar frumos. “Celui mai bun coleg” sau “Celui mai bun medic specializat in estetica dentara, etc” sunt lucruri pe care unui medic stomatolog ii face placere sa le auda. Daca i se ofera si un trofeu cu unul dintre titlurile acestea, e chiar mai bine!

 

 

  • Stilou gravat – un cadou destul de sofisticat, poate tocmai de aceea nu isi pierde din valoare niciodata. Ce medic stomatolog nu isi doreste sa scrie cu un stilou pe care apare numele lui?

 

 

  • Suport pentru cartile de vizita – un cadou foarte util si practic, pe langa frumos si deoebit. Deoarece orice medic stomatolog are nevoie de carti de vizita, tu poti sa-i oferi un suport pentru ele. Biroul va avea un design mai frumos.

 

 

  • Breloc – un cadou deloc costisitor, dar frumos si amuzant.

 

 

  • Agenda – un alt cadou care nu necesita o suma foarte mare, dar este foarte util. Unui doctor stomatolog sau unei asistente le trebuie intotdeauna o agenda in care sa isi noteze viitoarele programari si tot ce este de rezolvat pe parcursul unei zile.

 

 

  • Calendar - desi poate parea un cadou plictisitor, va garantam ca nu este deloc asa. Conteaza foarte mult cum este format, structurat, dar cel mai important este designul folosit in realizarea lui. Personalizat, calendarul poate avea ca rezultat bucuria imensa a celui care il primeste.