smile@marketdent.ro +40 766 320 209

5 idei de marketing digital pentru dentisti

   Despre internet si mediul online care isi pun accentul din ce in ce mai mult in fiecare zi asupra vietii oamenilor, nu cred ca mai e cazul sa scriem. Suntem constienti ca mediul digital si-a pus amprenta foarte repede cu scopul de a-i usura viata omului pentru care cele 24 de ore nu-i mai sunt de ajuns.

 

   Orice informatie de care o persoana are nevoie, poate sa fie gasita pe internet. Acesta este avantajul cel mai mare al mediului digital. De aceea, clinica ta trebuie sa beneficieze de ajutorul pe care mediul online i-l da.

 

   Mediul digital este o baza a marketingului. Asa cum poate exista marketing in mediul offline, le fel exista si marketingul in mediul online, mediu in care reclama se realizeaza mult mai usor.

 

   Realizarea unei pagini a clinicii reprezinta un mare pas prin care cabinetul tau stomatologic poate sa iasa din anonimat. Oamenii trebuie sa gaseasca informatii detaliate despre serviciile tale, tehnologia folosita, dar si despre intreaga echipa a clinicii.

 

   Dupa cum am mai spus si in articolele precedente, mediul digital este o vizita virtuala la clinica stomatologica.

 

   Deoarece dorim sa te ajutam sa cresti atat numarul pacientilor care viziteaza cabinetul tau stomatologic, cat si procentul de popularitate, in aces articol iti oferim 5 idei  de marketing digital pentru dentisti.

 

1.   Marketing digital pentru dentisti prin optimizarea SEO

 

   Din moment ce multa lume nu are un medic stomatolog cu care sa se sfatuiasca in anumite problem orale, acestia cauta pe internet diferite informatii.

 

   Acesta nu este un lucru gresit. Marele dezavantaj al mediului digital este ca exista foarte multe site-uri ale caror informatii nu sunt bine puse la punct. Prin tehnicile de optimizare SEO te asiguri ca oamenii vor ajunge sa citeasca informatii corecte, bine detaliate si frumos structurate. 

 

2.   Marketing digital pentru dentisti prin Campaniile platite Google (Google AdWords)

 

   Daca nu vrei sa investesti pentru tehnicile de optimizare SEO, poti plati pentru ca informatiile furnizate pe site sa apara printre primele in momentul in care cineva cauta o informatie despre care tu ai scris.

 

3.   Marketing digital pentru dentisti prin Pagina de Facebook a clinicii tale

 

   Avand in vedere ca Facebook-ul este cea mai utilizata retea de socializare, este bine sa iei in consideratie si o pagina de Facebook a clinicii tale stomatologice.

 

   Fie ca vrei sa ii tii la current pe pacientii tai cu tot ce se intampla in cadrul clinicii tale sau fie ca vrei sa ii informezi despre anumite subiecte, oferte sau promotii, pagina de Facebook este mereu o alegere care nu da gres.

 

4.   Marketing digital pentru dentisti prin Email Marketing/ Newsletter-ul

 

   Poate cea mai usoara cale de a tine pacientii intotdeauna conectati la articolele care sunt publicate pe blog. Bineinteles, mai intai acestia trebuie sa se aboneze la newsletter-ul clinicii pentru a beneficia de informatia pe care o furnizezi despre subiecte diferite.

 

5.   Marketing digital pentru dentisti prin Blog

 

   Indiferent cate informatii le vei oferi tu pacientilor, in mometul vizitei la cabinet ei mereu vor apela la mediul online din comoditate si usurinta cu care pot accesa diferite site-uri.