smile@marketdent.ro +40 766 320 209

3 Idei de nume pentru cabinetul stomatologic

   Nume cabinetului stomatologic este primul lucru care te diferentiaza de ceilalti colegi din domeniu.

 

   Tocmai de aceea trebuie sa fii foarte atent cand alegi numele clinicii tale, deoarece trebuie sa iei in consideratie ce anume doresti tu sa evidentiezi prin denumirea clinicii.

 

   Este important sa stii faptul ca numele pe care il alegi pentru cabinetul tau stomatologic reprezinta o foarte mare oportunitate de a iesi din anonimat (cazul clinicilor noi pe piata). Pe langa asta, numele poate fi o buna modalitate de a atrage noi pacienti.

   Ne-am propus ca in acest articol sa ne axam in a te ajuta sa iti alegi cel mai bun nume pentru clinica ta. Gandindu-ne ca denumirea cabinetului stomatologic trebuie sa fie ceva ce te repezinta pe tine, nu iti vom oferi diferite nume la care ne-am gandit noi, ci iti vom da 3 idei/ sfaturi pentru a-ti usura aceasta decizie importanta.

 

Astfel, echipa noastra s-a gandit la urmatoarele sfaturi:

 

1.   Nu alege niciodata un nume obisnuit!

 

   Majoritatea cabinetelor stomatologice folosesc deseori o denumire care include cuvantul "smile" sau "perfect". Nu este nimic gresit si suntem constienti ca medicii stomatologi doresc sa evidentieze importanta unui zambet atat frumos, cat si sanatos.

 

   Mai mult, prin folosirea acestor doua cuvinte ei se gandesc si la faptul ca astfel subliniaza serviciile perefcte care sunt furnizate de catre clinica. Insa, deja exista foarte multe cabinete care folosesc aceasta structura, sa-i spunem. Numele clinicii nu trebuie sa contina neaparat cuvantul "smile" sau "perfect" pentru ca un potential pacient sa isi dea seama ca este o clinica stomatologica...

 

2.   Nu opta pentru un nume prea lung!

 

   Aceasta este o greseala la fel de des intalnita in alegerea numelor unor clinicii. Faptul ca folosesc mai multe cuvinte creste procentul de dificultate pentru potentialul pacient de a-si aminti numele atunci cand are nevoie de unul dintre serviciile clinicii tale.

 

Consideram ca trei cuvinte este limita pentru un nume bun dat clinicii tale. Tine minte: vorba lunga, saracia omului – Numele prea lung este dificil de tinut minte!

 

3.   Nu alege un logo neinspirat!

 

   Pe langa un nume obisnuit, des intalnit, medicii stomatologi aleg ca imagina reprezentativa a cabinetului sa fie o dantura sau un dinte. Nu este ceva nepotrivit, in fond, stomatologia defineste sanatatea orala, adica dantura. Insa, este ceva neinspirat. Exista deja foarte multe clinici stomatologice sau cabinete de stomatologie care au optat in a alege aceste tipuri de logouri.

   Tu trebuie sa te gandesti la ceva care sa te diferentieze de ceilalti pentru a te asigura ca astfel, clinica ta iese in evidenta fata de celelalte.

 

   Cel mai bun sfat pe care echipa MarketDent ti-l poate da pentru a te ajuta sa gasesti un nume excellent pentru clinica ta este sa cauti cat mai mult sa fii original. O sa observi ca prin acest lucru o sa atragi numai beneficii: un nume care descrie in cateva cuvinte ceea ce clinica ta stomatologica ofera fiecarui pacient: un zambet perfect si profesionalism!

 

BONUS :)

 

  • Cum am ales numele firmei noastre de marketing?

MarketDent – dorind sa fim originali, am ales sa combinam doua cuvinte. Market – care provinde de la cuvantul marketing + Dent – o prescurtare pentru cuvantul dentist. De aici, a rezultat MarketDent – marketing pentru dentisti!

 

 

  • Ce ne-a inspirat in alegerea logoului MarketDent?

Logo-ul nostru include un dintisor - ceva obisnuit, insa cu ajutorul sagetii ce denota cresterea se intelege faptul ca, ajutandu-ne clientii, acestia au parte de o crestere imensa.

Cele 10 stelute din jurul dintisorului si a sagetii semnifica nota zece!