smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Departamentul care lipseste in orice cabinet stomatologic

 

La inceput era doar dentistul. El se ocupa de programare, el trata pacientul.

 

Apoi s-a decis ca are nevoie de ajutor. Asa a aparut postul de asistent medical.

 

Dupa un timp, a decis ca are nevoie de cineva care sa raspunda la telefoane, sa programeze pacientii, sa incaseze onorariile, etc. De aici postul de receptionera.

 

Cand cabinetul s-a transformat intr-o clinica, a aparut nevoia unui nou post care sa tina legatura cu pacientii importanti. Asa a aparut postul de KPG (key patient guide).

 

Insa, in aceste vremuri, a mai aparut nevoia unui nou post.

 

Odata cu implicarea tot mai multor cabinete in promovarea online, a aparut necesitatea de a programa pacientii care aplica in reclama. Iar acum vei spune: asta nu este sarcina receptionerei? Da si Nu.

 

In acest moment receptionera este obisnuita sa programeze pacientii vechi, carora le spun profesionisti. Programarea lor este simpla si nu necesita abilitati de vanzare.

 

Insa discutiile si programarea pacientilor noi din online (amatorii), presupun un nou set de abilitati. De fapt, contactarea "amatorilor" de catre receptie, este posibil sa afecteze vibe-ul cabinetului.

 

Pacientii din online sunt foarte dificili. Daca nu sunt sunati de cineva care intelege acest aspect si nu are abilitati de vanzare, le va da toata ziua peste cap. Din acest motiv, recomand o persoana care se ocupa doar de asta.

 

Am auzit de sute de ori din partea medicilor asta: "Pacientii din online nu sunt seriosi, tot mai buni sunt cei vechi sau din recomandare”. In realitate, pentru pacientii vechi si din recomandari nu ai nevoie de abilitati de vanzare.

 

Asadar, vei renunta la promovare doar pentru ca nu ai o persoana dedicata pentru a contacta pacientii din online? In realitate, solutia este foarte simpla! La MarketDent am dezvoltat un nou departament de "Receptie delegata".

 

Rolul ei este de a contacta pacientii care aplica online. De asemenea, poate contacta pacientii vechi (considerati pierduti) pentru a-i reactiva. Iar partea cea mai buna este ca te costa mai putin decat un salariu.

 

 

Vrei sa afli mai multe despre acest nou departament?

 

Completeaza formularul aici