smile@marketdent.ro +40 766 320 209

4 Moduri In Care Dentistii Folosesc Continutul Online Pentru A Educa Pacientii

Într-o lume în care una din patru persoane utilizează internetul pentru auto-diagnosticare și tratarea simptomelor de sănătate, nevoia de informații nu poate fi supraestimată. Există o preocupare crescândă pentru medicii din diferite domenii pentru a construi o prezență online și a ajunge la pacienții lor.

 

Și în timp ce această îngrijorare este răspândită în rândul medicilor, alții se conformeaza erei digitale și excelează în acest sens. Mulți dentiști, de exemplu, au realizat importanța educației online a pacienților și s-au adaptat în consecință. Ei creează site-uri web, participă la comunități online și folosesc social media pentru a se conecta cu pacienții. În acest fel, aceștia împărtășesc informații cu pacienții, reducând anxietatea implicată în vizitarea stomatologilor și promovarea cabinetelor lor.

 

 

Și din moment ce 62% dintre proprietarii de smartphone-uri utilizează telefoanele pentru a căuta informații despre condițiile de sănătate, această abordare socială a înregistrat rezultate foarte bune.

 

Dacă vreti să utilizați mijloace social media pentru educarea pacienților și promovarea clinicii tale, acest post este pentru dvs. Voi scoate în evidență modul în care stomatologii folosesc cu succes conținutul online pentru a-și educa pacienții, în ciuda anxietății, a fricii și a “plictiselii” care înconjoară stomatologia.

 

BLOGGINGUL

S-ar putea să vă întrebați exact ce trebuie să scrieti pe blog, deoarece, să fim cinstiți, stomatologia nu este un subiect interesant pe care oamenii ar fi încântați să îl citească zilnic.

Cu toate acestea, blogging-ul este una dintre cele mai bune modalități de a furniza informații fiabile cu privire la diferite probleme de sănătate orală. Este, de asemenea, o tehnică de marketing digital excelenta pentru clinica dvs. dentară. Puteți să-l utilizați pentru a vă promova serviciile și pentru a crește vânzările.

 

 

Printr-o postare pe blog, puteți detalia cauzele, simptomele și opțiunile de tratament pentru anumite probleme dentare. Persoanele care vizitează blogul dvs. pot afla mai multe despre simptomele lor și pot lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la sănătatea lor dentară.

 

Și din moment ce vă veți face cunoscut ca medic calificat care ofera informatii online, pacienții vor avea mai multe șanse să aibă încredere în informațiile pe care le oferiți pe blog. Când se  va întâmpla acest lucru, veți fi furnizat materiale educaționale, stabilt ca expert în industrie și dat oamenilor un motiv să vă caute serviciile.

 

Deci ce mai aștepți? Dacă sunteți îngrijorat de faptul că este posibil să nu aveti inspiratie sau va temeti de stilul de scriere puteți angaja întotdeauna pe cineva care va ajuta.

 

PARTENERIAT CU SPECIALISTI DIN DOMENIUL ONLINE

În calitate de dentist general, este posibil să nu aveți expertiza necesară pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale dentare asupra unui pacient. Într-un astfel de caz, poate fi necesar să faceți recomandati unui pacient u chirurg oral, ortodont sau alt specialist. Dar nu trebuie să așteptați ca un pacient să vină la dvs. pentru recomandare.

 

 

Parteneriatul cu alți dentiști și specialiști pentru a forma o asociație disponibilă online pacienților vă poate crește vizibilitatea. Acest lucru este valabil mai ales atunci când alegeți să vă asociați numai cu persoane înalt calificate, cum ar fi dumneavoastră și cei care au deja un post.

 

O astfel de asociere acționează ca un centru în care pacienții pot accesa o gamă largă de stomatologi și specialiști cu înaltă calificare, toate într-un singur loc.

 

UTILIZATI VIDEOCLIPURI DISTRACTIVE

În timp ce blogurile și comunitățile online oferă o platformă interactivă pentru transmiterea informațiilor și pentru a răspunde la întrebări, videoclipurile lucrează și la magie. Din moment ce medicii stomatologi înțeleg că  pot deveni plictisitori, acum folosesc videoclipuri distractive pentru a educa pacienții cu privire la îngrijirea dentară.

 

 

Și pentru că videoclipurile sunt de așteptat să reprezinte 74% din tot traficul pe Internet în 2017, videoclipurile distractive par să câștige.

 

IMPLICAREA IN SOCIAL MEDIA
Platformele sociale cum ar fi Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Google+ și Pinterest sunt locul unde majoritatea oamenilor stau la dispoziție. Și în timp ce proprietarii de afaceri folosesc site-uri web pentru a vinde produse și servicii, ei înțeleg, de asemenea, că social media joacă un rol important în realizarea vânzărilor.

 

De asemenea, dentiștii trebuie să valorifice acest aspect și să se alăture celorlalți colegi care se bucura în prezent de rezultate.

 

 

Pentru a excela în educarea pacienților prin intermediul rețelelor sociale, dentiștii împărtășesc fotografii de la clinicile lor, link-uri către articole informative și diverse sfaturi de igiena orala.

 

Concluzie
Folosirea conținutului social pentru educarea pacienților este o artă prin care nu împărtășești doar informații de sănătate fiabile, dar promovezi și afacerea. Puteți include aceste patru metode în promovarea cabinetului dvs. pentru a ajunge la o audiență mai largă și pentru a îmbunătăți îngrijirea dentară, promovând afacerea dumneavoastră în acest proces.

 

Mulți stomatologi și-au dat seama de importanța educației online a pacienților și s-au adaptat în consecință. Daca ai nevoie in crearea de continut cu ajutorul caruia sa educi pacienti, MarketDent te poate ajuta.

 

Intra in legatura cu un consultant MarketDent chiar acum.