smile@marketdent.ro +40 766 320 209

3 moduri simple de a reduce stresul și de a crește încrederea pacienților în cabinetul tău dentar

 

Să alergi după succes poate fi stresant cu toate responsabilitățile care presupune managementul unei clinicii dentare. Echipa ta necesită a fi condusă și de luarea deciziilor pentru a menține cursul de creștere și dezvoltare a activității tale. Atunci când crezi că nu mai este nimic de făcut, mai sunt alte zeci de lucruri de făcut. Iată 3 modalități de a reduce stresul și de a spori încrederea pacienților în cabinetul tău stomatologic.

 

1. Investește în tine și în echipa ta. Depășește-ți limitele și ieși din zona de confort participând la evenimente și conferințe de specialitate pentru a învăța de la alți dentiști din experiența acumulată. De asemenea să împărtășești și tu cazurile care ai avut de a face. Aveți multe în comun cu alți clinicieni, mai mult decât credeți și probabil că nu concurează pentru aceeași pacienți. Așa că nu există niciun substitut pentru îmbunătățirea cunoștințelor dobândite decât de a lua parte la cursuri și training-uri de formare din țară și din străinătate.

 

2. Folosește produse de înaltă calitate care au fost testate. Materialele consumabile și echipamentele pentru stomatologie trebuie să fie în concordanță cu standardele specifice unui domeniu competitiv și inovativ. Astfel, dacă nu ești sigur de un produs, nu te baza doar pe recenziile de pe internet care s-ar putea să nu fie justificate. Solicitarea părerii unui coleg cu privire la un produs poate suna conservativ, dar este mai puțin probabil să exagereze sau să nu fie onest.

 

 

3. Cunoaște-ți reprezentanții de vânzări a produselor de care depindeți zi de zi. Deoarece dentiștii depind de informații utile și de cercetările științifice pentru a se asigura că folosesc produsul potrivit pentru procedura corectă. Contractează furnizori care oferă asistență tehnică de specialitate, informații calificate despre produsele comercializate precum și service autorizat de Ministerul Sănătății pentru echipamente stomatologice.

 

 

Există multe clinici dentare care reușesc să fie de succes, dar după ce activitatea lor este de suficient timp pe piață, învață din urcușurile și coborâșurile care sunt inevitabile într-o afacere. Reducerea stresului și sporirea încrederii pacienților în cabinetul tău dentar ar trebui să se afle în topul listei tale pentru a rămâne productiv pe viitor.

 

Află mai multe detalii contactând echipa de la MarketDent.